Chopra, Deepak

Deepak Chopra orvos, tanár és számtalan sikerkönyv szerzője. Pályafutása során kérdések ezrei érkeztek hozzá. Hogyan éljünk teljesebb életet, miként kerekedjünk felül a kapcsolati és személyes problémákon? Újraindítható-e egy megfeneklett karrier? Hogyan találjunk időt a meditálásra egy stresszes és zaklatott világban?

„Nem létezik hatalmasabb erő a sikerhez és a személyes fejlődéshez vezető úton, mint a tudatosság.”

A szerző könyve

20%
Deepak Chopra
Spirituális útmutatások
Az élet tele van kisebb-nagyobb kihívásokkal. A spiritualitás ösvényét járva számos megoldás és lehetőség tárul elénk. Deepak Chopra orvos, tanár és számtalan sikerkönyv szerzője. Pályafutása során kérdések ezreit kapta a legkülönfélébb kihívásokkal szembesülő emberektől. Hogyan éljenek teljesebb életet, miként kerekedjenek felül a kapcsolati problémákon és a személyes akadályokon? Mi a legjobb módszer egy passzív-agresszív barát kezelésére? Újraindítható-e egy megfeneklett karrier? Hogyan találjunk időt a meditálásra egy stresszes és zaklatott világban? A kérdések között ott rejlenek a felfedezésre váró válaszok. A szerző ebben az úttörő jellegű könyvben megmutatja, hogyan tágítsuk ki tudatunkat, ami egyben minden gond és konfliktus megoldásának a kulcsa....

2990 Ft 2392 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok