Albertalli, Becky

Amerikai író, klinikai pszichológus, aki eredeti munkájában is fiatalokkal foglalkozott, majd megírta első young adult regényét (Simon és a a Homo sapiens lobbi), mely egyből nemzetközi hírnévre szert tett. A könyv a rá irányuló figyelmet nem kis részben annak köszönheti, hogy egy meleg srác útkeresésén keresztül mutatja meg az amúgy sem egyszerű kamaszkor időszakát.

Amerikai írónő, young adult kötetek szerzője.

A szerző könyve

20%
Becky Albertalli
Simon és a Homo sapiens-lobbi
Sokak szerint a tragédia ott kezdődik, amikor nem jelentkezel ki rendesen a leveleződből, és a féltve őrzött titkaid rossz kezekbe kerülnek. A tizenhat éves Simon Spierrel pontosan ez történt. Martin Addison pedig nem rest megzsarolni a fiút, hogy legyen a randiszervező csicskája, ellenkező esetben közszemlére bocsájtja a mailt a sulis Tumblren, ami köztudottan a Creekwood gimi pletykaközpontja. És akkor apu, anyu, a barátok, a tanárok és legfőképpen Blue is megtudja, hogy Simon MELEG. Hogy kicsoda bluegreen118? Ezt még maga Simon sem tudja, bár több hete leveleznek haverokról, zenéről, oreozabálásról, vágyakról és félelmekről, no meg arról, hogy milyen ciki is ez...

2999 Ft 2399 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok