Tovább olvasom

Náray Tamás

Zarah öröksége

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2020-08-10
Terjedelem: 572 oldal

 

Méret: 140 x 210 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634339205
5 499 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Zarah és családjának története ott folytatódik, ahol az első kötetben abbamaradt: Carla, az asszony nemrég megtalált unokája épp egy titkos küldetésre indul Dél-Amerikába a gye­rekkori szerelmével, Yaakovval, hogy felku­tassák a másik elveszett unokát, és kiderítsék, hogyan keveredhetett egy országhatárokon átívelő, szövevényes bűntény kellős közepébe. Az ikrek találkozása azonban távolról sem úgy sikerül, ahogy azt eltervezték, ez pedig olyan események lavináját indítja be, mely alapjaiban változtatja meg a család összes tagjának életét – s arra is rákényszeríti őket, hogy mindent felülvizsgáljanak, amit magukról, egymásról, bűnről és bűnhődésről, szeretetről és gyűlö­letről korábban gondoltak.

Náray Tamás trilógiájának második kötete éppolyan mozgalmas és szerteágazó, mint Zarah csa­ládja: hol szerelmi történet, hol izgalmas thriller, hol a II. világháború kimondatlan titkainak nyomába eredő történelmi regény. Leginkább azonban egy fordulatos család-történetbe csomagolt elmélkedés arról, mennyire kiszámíthatatlan és törékeny kincs az emberi élet.

 

A Zarah-trilógia kötetei:

Zarah

Zarah öröksége

Zarah álma

Kategória:

„Tudja, az én koromban már megtanul néhány dolgot az ember. Hogy nem ígér, ha boldog, és nem határoz el semmit, ha boldogtalan.”

A szerző további könyvei

Náray Tamás

Itthon és külföldön is elismert divattervező. A szerző portréját Bolya Árpád készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja