Tovább olvasom

Cole, Daniel

Végjáték – Rongybaba 3.

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Illés Róbert
Megjelenés dátuma: 2020-03-16
Terjedelem: 436 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789633109793
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Egy bezárt szoba.

Egy holttest.

Egy sírba vitt titok.

Amikor a nyugalmazott rendőr őrmestert, Finlay Shaw-t holtan találják egy bezárt szobában, mindenki elkönyveli, hogy öngyilkosság történt. A kegyvesztetté vált William „Wolf” Fawkes nyomozó azonban másra gyanakszik.

Korábbi társával, Emily Baxter nyomozóval és Edmunds magánnyomozóval közösen Wolf kutakodni kezd Shaw múltjában. Vajon tényleg olyan feddhetetlen volt, amilyennek hitték? Vagy mégis folt esett a becsületén?

Ám nem mindenki örül Wolf visszatérésének, és ahogy nyomozása során egyre sötétebb titkokra derül fény a rendőrségi korrupcióról, úgy sodorja magát egyre nagyobb veszélybe. Hamarosan már nemcsak a karrierje forog kockán, hanem a hozzá legközelebb állók élete is…

Kategória:

„Ölni tudnék egy példányért.”

Simon Toyne

A szerző további könyvei

20%
Daniel Cole
Hóhér – Rongybaba 2.
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Daniel Cole
Rongybaba
starsBetöltés...
Hat ember maradványaiból összevarrt egyetlen holttestet találnak egy londoni lakásban. Az áldozatot Rongybabának nevezik el. Ki követhette el ezt a...

3999 Ft 3199 Ft

Cole, Daniel

Az 1983-ban született Daniel Cole mentőtisztként, majd tengeri mentőként dolgozott, mert állandó késztetést érez arra, hogy emberéleteket mentsen – vagy talán csak így akarja megnyugtatni a lelkiismeretét, amiért olyan sok karaktert megöl a regényeiben. Jelenleg a napsütötte Bournemouth-ban él, és rendszerint a tengerparton heverészik ahelyett, hogy írna. Első regénye, a Rongybaba a Sunday Times sikerlistájának élére került, és több mint harminc országban jelent meg. Azt követte a Hóhér 2018-ban. A Végjáték a harmadik regénye.

Fotó © Ellis Parinder

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja