Tovább olvasom

Hall, Judy

Varázslatos kristályok – 300 gyógyító kristály


starsBetöltés...

 

Fordította: Uzsoki Eszter
Megjelenés dátuma: 2018-09-20
Terjedelem: 144 oldal

 

Méret: 177 x 225 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634333623
4 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Judy Hall, a világ legismertebb kristályszakértője átfogó, alapos útmutatót állított össze arról, hogyan használhatjuk a kristályokat a test, az elme és a szellem gyógyítására.

A kötet bemutatja…

  • a gyógyító és a tudatosságot magasabb szintre emelő kristályok főbb csoportjainak alapvető tulajdonságait és változatait;
  • több mint 300 kristály részletes portréját és jellemzőit;
  • az energiaközpontokat és a kristályalakzatokat, hogy a kristályok még hatékonyabban működhessenek.

Minden fejezet elején hasznos tudnivalót találunk arról, hogyan használjuk produktívan a kristályokat. A friss, új fotók pedig megragadják a kristályok kisugárzását és megmutatják lenyűgöző szépségüket.

Az ásványok gyakorlati és ezoterikus tulajdonságait egyaránt ismertető leírásoknak és a könyv jól áttekinthető szerkezetének köszönhetően a Varázslatos kristályok című kötet nélkülözhetetlen kézikönyv a kezdők és a kristálymunkában jártas haladók számára is.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Hall, Judy

Judy Hall a világ legismertebb kristályszakértője. Közel ötvenéves tapasztalattal rendelkezik a kristálygyógyítás, a karmikus asztrológia és előzőélet-terápia területén. Negyven-egynéhány könyv, köztük számtalan bestseller szerzője. Kötetei többmilliós példányszámban keltek el szerte a világon, és már csaknem húsz nyelven olvashatók.

„Életemet a kristályok intuitív felfedezésével töltöttem, amelynek csúcspontja ez a végtelenül gyakorlatias könyv, amely által megoszthatom azt, ahogyan jómagam is dolgozom ezekkel a nagy hatással bíró ásványokkal. A kötetben megtalálható valamennyi technika, amelyet a pácienseimmel és a workshopjaimon résztvevőkkel különösen hatékonynak találtunk. Találkozhatunk majd ismerős, jól bevált kristályokkal, de újonnan elérhetővé vált kövekkel is. A test egyensúlyának helyreállítása mellett örömmel fedezem fel mindazt, amit a kristályok terápiás hatásukon túl nyújtanak. Azt, ahogyan a jelent, a múltat és a jövőt is gyógyítják; ahogyan kitágítják a tudatomat, és megérintik a lelkemet. Azt, hogy a kristályok a föld mélyébe is elvezetnek; ahogyan jobbá teszik a környezetemet és a bolygó környezetét is. Élvezettel élem át, ahogy a kristályok segítik a megvilágosodást. Most Olvasóimat is magammal hívom erre az utazásra.”

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja