Tovább olvasom

Szabados Ágnes

Van időm olvasni – Olvasónapló

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-11-15
Terjedelem: 192 oldal

 

Méret: 140 x 178 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634335054
3 699 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Nincs időm olvasni! Annyiszor hallottam ezt a panaszt, hogy 2017 januárjában létrehoztam egy kihívást az online térben azért, hogy a közösség erejével visszacsempésszem a mindennapokba az olvasást.

A Nincs időm olvasni kihívásból lassan egy tízezer fős, aktív közösség alakult ki, amelynek tagjait a könyvek szeretete köti össze. Van időnk olvasni, sőt, van időnk arra is, hogy az olvasmányainkat még emlékezetesebbé tegyük – erre szolgál ez az olvasónapló, amelyben értékelheted az olvasott köteteket, lejegyezheted kedvenc idézeteidet, izgalmas könyves bakancslistákat teljesíthetsz, miközben számtalan inspiráló gondolatot is találsz az olvasásról.

Barátsággal,
SZABADOS ÁGNES

Kategória:

„Ennek az olvasónaplónak a segítségével megtervezheted és számon tarthatod olvasmányaidat. Van egy »sohavégetnemérős« könyves kívánságlista a fejedben? Rendszert vinnél a hétköznapokba, hogy több időt tölthess kettesben a könyveddel? Ebbe a praktikus kis gyűjteménybe mindent beleírhatsz.”

Szabados Ágnes

Szabados Ágnes 1988-ban született. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerzett diplomát kommunikáció szakon, majd az Állam és Jogtudományi Karon politikatudomány szakon. Az RTL Klub munkatársaként már több mint 4 éve vezeti a híradót, emellett riporter. A Nincs időm olvasni kihívás életre hívójaként immár az olvasásnépszerűsítés teszi ki a mindennapjait. Blogol, előadásokat tart, közösséget tart életben, rendezvényeket szervez.

Fotó: Köő Adrien

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja