Tovább olvasom

Reizin, P.Z.

Szerelem gombnyomásra


starsBetöltés...

 

Fordította: Nádor Zsófia
Megjelenés dátuma: 2018-11-29
Terjedelem: 512 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789633109755
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A harmincas évei elején járó Jen egy mesterséges intelligenciákat fejlesztő laborban dolgozik Londonban. Különleges feladata van: egész nap egy Aiden nevű mesterséges intelligenciával kell társalognia, hogy ezáltal fejlessze a program algoritmusát. Amikor a barátja elhagyja, képtelen palástolni kétségbeesését, mire Aiden úgy dönt, hogy titokban párt talál neki.

Ám nem Aiden az egyetlen mesterséges intelligencia, amelyik szívén viseli az emberek sorsát. Aisling kedvence például a negyvennégy éves, elvált Tom, egykori marketingigazgató, aki Londonból Connecticutba költözött, hogy új életet kezdjen. Aiden és Aisling a világhálón garázdálkodva arra az elhatározásra jut, hogy össze kell hozniuk Jent és Tomot.

De vajon mi vezérli Aident és Aislingot titkos kis ügyleteikben, ha egyszer alkotójuk szerint nem rendelkeznek sem érzelmekkel, sem saját akarattal? És az emberi érzelmek közül miért pont a szerelem fontos számukra?

A Szerelem gombnyomásra bájos és humoros romantikus története tökéletes szórakozást nyújt mindazoknak, akik szerették az Egy napot David Nichollstól vagy A Rosie-projektet Graeme Simsiontól.

Kategória:

„Imádni való könyv. Fordulatos, vicces, bolondos.”

Jojo Moyes

A szerkesztő ajánlja