Tovább olvasom

Motayne, Maya

Oculta

Varázshamisítás sorozat
starsBetöltés...

 

Fordította: Weisz Böbe
Megjelenés dátuma: 2021-10-20
Terjedelem: 512 oldal

 

Méret: 155 x 230 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634332565
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Tolvajból nagyúr.
Hercegből ellenség.
Halálos játszma a hatalomért.

A Nocturna folytatódik!

Alfie és Finn, miután összefogtak, hogy megmentsék Castallant az ősi, gonosz varázslattól, elbúcsúztak, és hosszú hónapokig nem is hallottak egymás felől. Alfie trónörökösként most a nemzetközi béketárgyalásokat készíti elő, miközben Finn járja a világot, végre szabadon, hiszen megszabadult Ignaciótól.

Csakhogy váratlanul minden a feje tetejére áll, és ő lesz Castallan hírhedt bűnszövetkezetének új vezetője.

Finn épp akkor találja magát újra San Cristóbalban, amikor Alfie igyekezete napról napra nagyobb ellenállásba ütközik. A bátyja meggyilkolásáért felelős rejtélyes szervezet ismét felbukkant – és legújabb célpontjuk a béketárgyalás. Amikor Finn és Alfie útja ismét keresztezi egymást, kénytelenek együttműködni, hogy mihamarabb megtalálják a merénylőket, és Castallan aláírhassa a hőn áhított megegyezést Englasszal.

Vajon sikerül nekik megállítani a fenyegető ellenséget, mielőtt újra háború tör ki a két királyság között?

Kategória:

"A gazdagok gazdagon születnek, és gazdagon is halnak meg, míg mi, a többiek, korán halunk meg."

A szerző további könyve

20%
Maya Motayne
Nocturna
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

Motayne, Maya

 Fotó © Tochi Mgbenwelu

 www.mayamotayne.com  

Maya Motayne már akkor íróként gondolt önmagára, amikor még olvasni sem tudott. Általános iskolában mindenhová magával vitte a jegyzetfüzetét, azaz a „millió dolláros ötleteit” – bár a noteszt leginkább csak rajzok és firkálmányok népesítették be.

Angol nyelv és irodalom, illetve kreatív írás szakon végzett a Marylandi Egyetemen. Miután lediplomázott, a Random House kiadó gyerekkönyvekkel foglalkozó osztályán dolgozott kiadói asszisztensként, de alig két év elteltével úgy döntött, főállású író lesz.

Bár Marylandben született, és ott is nőtt fel, előszeretettel mondogatja, hogy a New Yorkban töltött három év után most már hivatalosan ő is New York-inak számít. A napjait kitölti az írás és a kutyadédelgetés, és az alapján dönti el, megveszi-e a kiszemelt táskát, hogy belefér-e egy nagy könyv.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja