Tovább olvasom

Motayne, Maya

Nocturna

Varázshamisítás sorozat
starsBetöltés...

 

Fordította: Weisz Böbe
Megjelenés dátuma: 2019-10-18
Terjedelem: 436 oldal

 

Méret: 155 x 230 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634332558
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Egy arctalan tolvaj, egy kétségbeesett herceg és egy szabadon engedett sötét hatalom

 

Finn Voy számára a mágia két dolgot jelent. Egyszer: kést, amelyet a torkára szoríthat bárkinek, aki csak az útját keresztezi. Másodszor: álcát, amelyet oly könnyedén ölthet magára, mint mások a köpönyegüket.

Finn, a tehetséges alakváltó évek óta nem látta a saját arcát, és neki ez így tökéletesen megfelel. Ám amikor elkapja egy befolyásos bandavezér, akinek adósa lett, kénytelen lehetetlen küldetésre vállalkozni – el kell lopnia egy legendás kincset Castallan királyi palotájából, különben örökre elveszíti alakváltó képességét.

Bátyja meggyilkolása után Alfehr herceg Castallan trónjának soron következő várományosa. Ám Alfie úgy érzi, sosem lesz képes a bátyja örökébe lépni. A gyászoló herceg megszállottan keresi a módját, hogy visszahozhassa fivérét, még akkor is, ha ehhez a tiltott mágiát kell használni.

A sors keserű fintora, hogy Alfie legjobb barátja, Luka kis híján gyilkosság áldozata lesz épp akkor, amikor Finn lopni érkezik. Alfie kétségbeesetten próbálja megmenteni Lukát, és véletlenül szabadon enged egy rettenetes, ősi mágiát – amelyet ha nem zaboláznak meg, az egész világot el fogja pusztítani. Alfie és Finn a kiszabadult mágia legyőzésére szövetkezik, ehhez azonban fel kell venniük a harcot a múltjukban megbúvó sötétséggel.

Részben a szerző dominikai örökségén alapuló, fiktív latin-amerikai királyságban játszódó történetben egy arcváltó tolvaj és egy kockázatvállaló herceg kénytelen szövetkezni, hogy legyőzzék a véletlenül szabadon engedett gonosz erőt.

Olvass bele!

 

Kategória:

A mágia csak suhant a levegőben, mohón vágyott hús-vér otthonra.
A másnapi fesztiválra készülődő ünneplő, iszogató tömeg észre sem vette, de az életerejük úgy rángatta-cibálta a mágiát, mintha könyörögne neki, hogy hajtsa őket az uralma alá. Amikor közelebb húzódott valakihez, az a néma rémülettől megborzongott. A fekete mágia azonnal megundorodott.
Hallotta az emberek egyszerű elméjének gondolatait, hogy szerelmet, biztonságot remélnek és a gyermeküknek egészséget. Érezte a bennük égő fényt, és a bűzétől fulladozott.

A szerző további könyve

20%
Maya Motayne
Oculta

starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

Motayne, Maya

 Fotó © Tochi Mgbenwelu

 www.mayamotayne.com  

Maya Motayne már akkor íróként gondolt önmagára, amikor még olvasni sem tudott. Általános iskolában mindenhová magával vitte a jegyzetfüzetét, azaz a „millió dolláros ötleteit” – bár a noteszt leginkább csak rajzok és firkálmányok népesítették be.

Angol nyelv és irodalom, illetve kreatív írás szakon végzett a Marylandi Egyetemen. Miután lediplomázott, a Random House kiadó gyerekkönyvekkel foglalkozó osztályán dolgozott kiadói asszisztensként, de alig két év elteltével úgy döntött, főállású író lesz.

Bár Marylandben született, és ott is nőtt fel, előszeretettel mondogatja, hogy a New Yorkban töltött három év után most már hivatalosan ő is New York-inak számít. A napjait kitölti az írás és a kutyadédelgetés, és az alapján dönti el, megveszi-e a kiszemelt táskát, hogy belefér-e egy nagy könyv.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja