Tovább olvasom

Gibney, Patricia

Nincs menedék – Lottie Parker 4.

Lottie Parker nyomoz , Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Tóbiás Csenge
Megjelenés dátuma: 2019-09-02
Terjedelem: 528 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634335740
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A gyászolók némán állnak Ragmullin temetőjében, amikor éles sikoly töri meg a csendet. A nyitott sírgödörben egy fiatal nő összezúzott, véres holttestét találják, és Lottie Parker nyomozót kérik fel az ügy felderítésére.

Mivel a test nem lehetett ott régóta, Lottie azt gyanítja, talán a pár nappal azelőtt eltűnt Elizabeth Bryne-t találták meg. Nagy a nyomás, hogy mielőbb megoldja a rejtélyt, ugyanis új főnöke nyilvánvalóan nem szíveli.

Hamarosan újabb két nő tűnik el.

Netán egy sorozatgyilkos jár szabadon a város utcáin? Ráadásul az eltűnések körülményei kísértetiesen hasonlítanak egy tíz évvel korábbi, azóta is megoldatlan ügyben tapasztaltakhoz…

A történelem megismétli önmagát?

Újságírók hátráltatják a nyomozásban Lottie-t, aki mindeközben attól tart, hogy a gyilkos újra lecsap, mielőtt ő elkaphatná. Versenyt fut az idővel, ám maga sem sejti, milyen közel van a tettes…

Akinek talán éppen ő a következő célpontja.

Angela Marsons, Robert Bryndza és Rachel Abbott thrillerjeinek kedvelői rajonganak majd Patricia Gibney új, szívdobogtatóan izgalmas regényéért.

A Nincs menedék az utolsó oldalakig kétségek közt hagyja az olvasót.

Kategória:

„Nem csalódtam. Ragyogó olvasmány. Őszintén szólva… alig várom a folytatást. Siessetek!”

Goodreads értékelés

A szerző további könyvei

Gibney, Patricia

Patricia Gibney Írország közepén él. Lelkes krimiolvasó, így nem csoda, hogy ő maga is ebben a tematikában alkot.

49 éves férje halála után, 2009-ben Gibney megváltoztatta az életét: feladta karrierjét, és az írás felé fordult. 2017 márciusában a Bookouture kiadta első regényét, A hiányzókat, amelyet több Lottie Parker-regény követett: Az elrabolt lányok, Az elveszett gyermek, illetve a Nincs menedék. Az ötödik rész, a Titkok terhe 2018 októberében jelent meg, amit a magyar olvasóközönség 2020 márciusában olvashat majd. Lottie Parker nyomozásai folytatódnak a 2020 őszén megjelenő A végső árulás, valamint a 2021-re tervezett Megtört lelkek című kötetekben.

Fotó © Ger Holland

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja