Tovább olvasom

Baker, Chandler

Ne add tovább!


starsBetöltés...

 

Fordította: Frei-Kovács Judit
Megjelenés dátuma: 2020-08-10
Terjedelem: 508 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634335603
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Vajon mi történik, ha a nők szembeszállnak a férfiak uralta világgal?

Sloane, Ardie és Grace évek óta a Truviv nagyvállalatnál dolgozik jogászként. A vezérigazgató hirtelen halála után úgy tűnik, hogy a főnökük, Ames veszi át az egész cég irányítását. Mindannyiuknak más a kapcsolata a férfival, akiről mindig is sok pletyka keringett amiatt, ahogyan a nőkkel bánik.

Ezeket a szóbeszédeket sokáig a szőnyeg alá söpörték, s elhallgatták azok előtt, akik döntési helyzetben voltak. Amikor azonban Ames kikezd az egyik új munkatársukkal, úgy határoznak, betelt a pohár, és nem hagyják annyiban a dolgot.

Mindez tragikus események láncolatát indítja el az irodában: pusztító hazugságokra és titkokra derül fény, és egyáltalán nincs garancia arra, hogy a lavina azt sodorja magával, aki arra rászolgált…

*

A Ne add tovább! provokatív, felkavaró és bátor thriller arról, hogy a nőknek milyen lehetetlen csapdahelyzetekkel kell nap mint nap szembenézniük otthon és a munkahelyükön egyaránt – csak azért, mert nők.

Kategória:

„Thriller, bűnügyi regény és himnusz azokhoz a nőkhöz, akik megtapasztalták, mit jelent az üvegplafon, milyen nehéz kezelni a szexuális célozgatásokat, vagy azokhoz, akiket zaklattak a munkahelyükön.”

Library Journal

Baker, Chandler

Chandler Baker Floridában nőtt fel, a Texasi Egyetemen szerzett jogi diplomát. Austinban él férjével és kislányával, társasági jogászként dolgozik, emellett ír. A Ne add tovább! az első regénye, amely megjelenése után rögtön felkerült a The New York Times bestsellerlistájára.

Szerzőfotó: @Eryn Chandler

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja