Nincs borító feltöltve ehhez a könyvhöz. :-(

Tovább olvasom

Mesélj, milyen volt a legutóbbi szex?

Az örömteli szexuális élet

starsBetöltés...

 

Fordította: Gyárfás Vera
Megjelenés dátuma: 2023-05-08

 

ISBN: 9789636041182
4 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

„Szeretek a hálószoba Sherlock Holmesaként gondolni magamra – nyomozóként segítek, hogy a pácienseim megfejthessék szexuális problémáik rejtélyét.”

Ian Kerner neves szexuálterapeuta évtizedek óta segít a hozzá fordulóknak jobbá, teljesebbé tenni a szerelmi életüket. Különleges módszere az alapos elemzés után elkészített „szexuális forgatókönyv”, amely fogódzóként, sorvezetőként szolgálhat az örömöt és kiteljesedést hozó együttlétekhez.

Kerner mély empátiával és nagy szakértelemmel megírt könyve mindannyiunknak segít, hogy ne csak beszélni tudjunk a szexuális életünkről, de képesek legyünk ténylegesen tenni is valamit a jobbá tételéért. Praktikus, gyakorlatias tanácsait követve növelhetjük az intimitást és az élvezetet, aminek köszönhetően az egész életünk harmonikusabbá, örömtelibbé válhat.

A tartalomból
• a szexuális forgatókönyv • az érintéstől kialakuló és a lelki eredetű izgalom • a nemi szervek izgatásának módszerei és technikái • az orgazmus • hogyan tarthatjuk fenn a következő szexuális eseményig a vonzalmat • a saját szexuális személyiséghez illő szexuális forgatókönyv összeállítása • gyakran előforduló problémák: a vágy hiánya, kiszámíthatatlan erekció • gyakorlatok • kommunikációs stratégiák

„Az évek során több ezer pácienssel dolgoztam együtt, és nagyon sokféleképpen segítettem nekik, hogy meg tudjanak küzdeni a szexuális problémáikkal és gátlásaikkal. Segítettem, hogy elfogadják az érzéseiket, és ne érezzék annyira egyedül magukat; áthidalják a partnerükkel az összeférhetetlenségeket, a különbségeket és az akadályokat; hitelesen fejezzék ki a szexualitásukat; megküzdjenek a traumáikkal; ne érezzenek késztetést szexuális gondolataik, vágyaik és viselkedésük elfojtására; szélesítsék szexuális horizontjukat, mint az emberi fejlődés egyik területét, és működtetni tudják a bennük rejlő szexuális potenciált.
És mindez a szexuális forgatókönyvön áll vagy bukik.”

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerkesztő ajánlja