Tovább olvasom

Clarke, Amy Suiter

Megkésett igazság


starsBetöltés...

 

Fordította: Varga Bálint
Megjelenés dátuma: 2021-10-21
Terjedelem: 460 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634337461
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Nyomozó vagyok.
Túlélő.
Történetmesélő.
#megkesettigazsag

A népszerű bűnügyi podcast házigazdája egy sorozatgyilkos nyomába ered…

Elle Castillo egykor szociális munkásként dolgozott, és erőszakos bűncselekmények fiatal áldozatait segítette a trauma feldolgozásában és az újrakezdésben. Most egy megtörtént bűnügyekről szóló, népszerű podcastot vezet: a műsora elrabolt és meggyilkolt gyermekek eseteit mutatja be. Elle többször segített már a rendőrségnek megoldani hasonló ügyeket, ám egyszer csak olyan érzése lesz, mintha megelevenedne a múlt.

Húsz évvel korábban vérfagyasztó gyilkosságsorozat tartotta rémületben a közösséget. A Visszaszámláló Gyilkosként elhíresült elkövető hét nap alatt három – egy tizenhárom, egy tizenkét és egy tizenegy éves – kislányt rabolt el, majd rituálisan megölte őket. A nyomozás nem vezetett eredményre, a tettes pedig eltűnt, mintha a föld nyelte volna el.

Aztán váratlanul újra eltűnik egy gyerek – egy kislány, aki gyanúsan illeszkedik a két évtizede meggyilkolt áldozatok sorába. Míg a média és a bűnüldöző szervek már régen arra a következtetésre jutottak, hogy a Visszaszámláló Gyilkos halott, Elle más véleményen van. Nyomozni kezd, s ezzel újabb gyilkosságsorozat veszi kezdetét…

 

Regény a megszállottságról, és egy nőről, aki nem nyugszik, amíg a gyilkost bíróság elé nem juttatja.

Tökéletes Karin Slaugther és Lisa Jewell rajongóinak.

Kategória:

„Az ügyek kihűltek. Az elkövetők azt hiszik, biztonságban vannak. De az önök, hallgatók segítségével én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy az igazságtétel, ha megkésve is, de bekövetkezzék. Elle Castillo vagyok, ez pedig a Megkésett igazság.”

Clarke, Amy Suiter

Amy Suiter Clarke író, kommunikációs szakember. Egy minnesotai kisvárosban született, Minneapolis–Saint Paulban színháztudományból diplomázott, Londonban pedig kreatív írást tanult a Kingston Universityn. Jelenleg egy egyetemi könyvtárban dolgozik az ausztráliai Melbourne-ben. Első regényének, a Megkésett igazságnak a jogai tizenöt országban keltek el.

 

fotó kredit: © Ellen Talitha Photography

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja