Tovább olvasom

Cartwright, Sierra

Megfeszítve – A Donovan-dinasztia 3.

Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: Hoppán Eszter
Megjelenés dátuma: 2018-08-09
Terjedelem: 408 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634332992
3 599 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Amikor a félelmet nem ismerő, hidegfejű Nathan Donovan lesz az új főnök, Kelsey Lane élete fenekestül felfordul. A multimilliomos tulajdonos állandóan maga mellett akarja tudni a lányt, ám az igényei ezzel még nem érnek véget.

Kelsey kerüli a romantikus viszonyokat, főleg az olyan fékezhetetlen és uralkodó férfiakkal, mint amilyen Nathan is. Idővel mégis úgy érzi, a főnök kitüntető figyelme és érzéki vágyakozása valamit lángra lobbantott benne, így olyan útra lép, amely megkérdőjelez mindent, amiben addig hitt.

A legfiatalabb és legmerészebb Donovan fivér hozzászokott ahhoz, hogy mindent megkap, amit csak akar. És most az okos, szexi Kelsey Lane-re vágyik. Hamar rádöbben, hogy ez a nő teljesen más, mint azok, akikkel eddig volt dolga.

Kelsey belemegy a vágyak harcába: befúrja magát Nathan bőre alá, és lerombolja a falakat, amelyekkel a férfi körül bástyázta a szívét. Mégsem biztos abban, hogy hajlandó megadni neki azt az egy dolgot, amit a férfi a legjobban akar…

Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a vágy és a hatalmi játszmák világába, ahol a megérzések sosem hazudnak, csak pokolian nehéz hinni nekik.

VIGYÁZAT; BDSM SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.

Kategória:

Ne gondolkodj. Csak érezz.
Minél többet csinálod, annál könnyebb lesz.

A szerző további könyvei

20%
Sierra Cartwright
Megláncolva – A Donovan-dinasztia 2.

starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

20%
Sierra Cartwright
Megkötve – A Donovan-dinasztia I.

starsBetöltés...
Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő,...

3599 Ft 2879 Ft

Cartwright, Sierra

Az Angliában született, de Amerikában élő írónő több mint 30 erotikus románc szerzője, a műfaj egyik nagyágyúja. Regényei rendre megjelennek az Amazon bestseller listáján.

Tovább a szerző oldalára

Ezer éve abbahagytam a jógát. Folyton ez a légzés. Babapóz. Kutyapóz. Én csak a hálószobában érek rá az ilyenekre.

A szerkesztő ajánlja