Tovább olvasom

Kukafka, Danya

Lány hóban


starsBetöltés...

 

Fordította: Weisz Böbe
Megjelenés dátuma: 2018-10-10
Terjedelem: 380 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633108925
3 599 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Ki vagy, amikor senki sem figyel?

Amikor Lucinda Hayes, a mindenki által szeretett gimnazista lány gyilkosság áldozata lesz, az álmos coloradói kertvárosban senki sem vonhatja ki magát az eset hatása alól – sem a fiú, aki túlságosan szerette; sem a lány, aki irigyelte tőle a tökéletes életét; sem a nyomozással megbízott tiszt. A tragédia utóhatásaként ez a három megkerülhetetlen szereplő – Cameron, Jade és Russ – kénytelen szembenézni a legsötétebb titkaikkal, hogy megleljék a békét, az igazságot, vagy mindkettőt.

A Lány hóban egy kísérteties, végtelenül megindító regény szerelemről, veszteségről és rettegésről.
Danya Kukafka kristálytiszta prózája zseniálisan tárja fel az egyéniség mélységeit és mutatja meg a pengeéles határvonalat a szeretet és megszállottság, a nézés és a látás, az igazság és az emlékezet között..

Kategória:

Láttalak az éjjel. Akkor, amikor Lucinda meghalt. Látlak a szobám ablakából, ahogy ott állsz. Ahogy figyeled. Nem érdekel, és nem foglak beköpni. De meg kell kérdeznem. Miért pont ő? Az összes lány közül miért pont Lucinda Hayes?

„A Lány hóban egy tökéletes tempójú, feszesen megírt thriller a megdöbbentő első sortól kezdve egészen a meglepő végkifejletig.”

PAULA HAWKINS, A lány a vonaton és A víz mélyén című könyvek bestsellerszerzője

A szerkesztő ajánlja