Tovább olvasom

Miralles, Francesc , Kirai, Héctor García

Ikigai – A boldogság japán titka

starsBetöltés...

 

Fordította: Varju Kata
Megjelenés dátuma: 2018-09-04

 

Méret: 121 x 183 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634333074
3 699 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

35 GYAKORLAT ÁLMAINK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

Mindannyian keressük a boldogság és az elégedettség titkát. Japánban ehhez a titokhoz az ikigai jelenti a kulcsot. Az ikigai az a szenvedéllyel végzett elfoglaltság, amely értelmet ad a mindennapjainknak és az életünknek.

Az ikigai a boldogság záloga.

Nem könnyű azonban megtalálni azt a tevékenységet, amelyet örömmel végzünk. Az IKIGAI – A HOSSZÚ ÉLET JAPÁN TITKA című kötettel világhírűvé vált és a japán kultúrát jól ismerő szerzőpáros új könyvében azonban részletesen elmagyarázza, mit kell tennünk.
Miközben elvégezzük a szerzők által adott gyakorlati feladatokat, megismerjük vágyainkat és azt, hogy miként használhatjuk ki legjobban saját képességeinket. Alaposabb önismerettel és az útmutatásokat követve könnyebben ismerjük fel életcélunkat és valósítjuk meg álmainkat, ezáltal mi magunk is boldogabbak lehetünk, ráadásként pedig a világot is boldogabbá tehetjük.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Héctor García - Francesc Miralles
Icsigo-icsie – A pillanat megragadásának művészete
starsBetöltés...

3699 Ft 2959 Ft

20%
Héctor García Kirai - Francesc Miralles
Ikigai – A hosszú élet japán titka

starsBetöltés...
A La Corua-i Egyetem gerontológiai kutatócsoportja szerint 2015 májusáig a világ legidősebb embere Okava Miszao volt, aki pontosan száztizenhét évet...

3499 Ft 2799 Ft

Miralles, Francesc

Barcelonában látta meg a napvilágot. Tizenhét éves korában végigcsavarogta Európát, megfordult többek között Horvátországban és Szlovéniában is épp a jugoszláv háború idején. Pár évvel később itteni tapasztalatai alapján írta meg első kötetét, amit aztán tucatnyi regény, ifjúsági regény, továbbá pszichológiai kérdéseket boncolgató, illetve önsegítő könyv követett. A fényképet Yan Pekar készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja