Tovább olvasom

Prus, Agnes

Hull a pelyhes – 24 adventi aprósütemény és keksz


starsBetöltés...

 

Fordította: Kuttor Eszter
Megjelenés dátuma: 2018-09-10
Terjedelem: 64 oldal

 

Méret: 160 x 185 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634334781
1 999 Ft1 599 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Minden évben örömmel várjuk a karácsonyi időszakot és izgatottan az első havat. Ha kipillantunk az ablakon, hosszú téli sétákról álmodozunk; táncoló pelyhekről és a fehér karácsonyról.

A kis adventi nassolnivalók sem hiányozhatnak! Megédesítik számunkra a hideg évszakot és csodálatos illattal töltik meg a konyhát.

Lágyan hull a porcukor az édes nyalánkságokra, puha kókuszpelyhek borítják be a finom édességet és hófehér cukoröntet díszíti a házi sütésű finomságokat.

A könyv a legjobb recepteket gyűjti össze a mennyei sütemények elkészítéséhez és a legfinomabb téli csodavilágot varázsolja a karácsonyi süteményes tányérra.

24 mennyei adventi nyalánkság édesíti meg számunkra a hideg évszakot és tölti meg a csodás illattal a konyhát. Puha kókuszpelyhek borítják be a finom édességet és hófehér cukoröntet díszíti a finomságokat: téli álom a süteményes tányéron!

Kategória:

24 mennyei adventi nyalánkság édesíti meg számunkra a hideg évszakot és tölti meg a csodás illattal a konyhát.

Prus, Agnes

Agnes Prus már gyermekként is tepsiszámra töltötte meg a családi konyhát a legkülönfélébb aprósüteményekkel. Először művészettörténészként dolgozott, végül azonban a szívére hallgatott és egy új kölni kávéházban éveken át szimatolta a pékműhely levegőjét. Ha nagyon elfogja a vágy a fehér karácsony iránt, porcukorral, kókuszreszelékkel a legfinomabb téli aprósüteményeket varázsolja elő az otthoni sütőből.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja