Tovább olvasom

Rene Denfeld

Hol vagy, Madison Culver?


starsBetöltés...

 

Fordította: Varga Bálint
Megjelenés dátuma: 2020-11-02

 

ISBN: 9789634337478
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

„Valódi gyöngyszem. Rejtélyes tündérmese és thriller, lírai elbeszélés és brutális valóság ötvözete.” Library Journal

Az ötéves Madison Culver Oregon állam vad és zord téli erdejében tűnt el, amikor a szüleivel karácsonyfáért indultak. Bár a hatóságok semmire sem jutnak, a szülők nem adják fel, és felfogadják az eltűnt gyerekek előkerítésére szakosodott magánnyomozót, Naomi Cottlet. Ő az utolsó reményük.

Naominak mintha valamilyen különleges képessége lenne: mintha valamilyen rendkívüli lelki kötelék kapcsolná őt össze a kiszolgáltatott, eltűnt gyerekekkel. Hiszen ő maga is volt: elveszett lélek, aki hivatásában keres megnyugvást.

Az ambíciózus detektív elszántan veti bele magát a nyomozásba, hogy a kiszámíthatatlan hóviharok és halállal fenyegető gleccserek ellenére a kislány nyomára bukkanjon. Az erdő titkot rejt, és Naomi meg akarja fejteni ezt a titkot, hiszen minden alkalommal, amikor valakit sikerül megmentenie, a saját lelkéből is megment egy darabot…

Rene Denfeld regénye egyszerre érdekfeszítően izgalmas és szívszaggatóan fájdalmas. Ahogy a New York Times írta róla: Grimm-mesékbe illően sötét és komor erdők mélyén szembesülünk azzal, milyen élmény szembenézni a halállal, és miként jelentheti a túlélést a képzelőerő és a fantázia.

Kategória:

Hol vagy, Madison Culver? Az angyalokkal szállsz ezüsttollú szárnyadon? Vagy a hó alatt eltemetve álmodsz? Lehetséges, hogy három év után mégis életben vagy valahol?

Rene Denfeld

Rene Denfeld regényeinek témája, hogy a kiszolgáltatottak és elesettek miként képesek megbirkózni az őket ért traumákkal. A regényírás mellett Denfeld a Hivatalból Kirendelt Védők Hivatalában dolgozik nyomozóként: van, hogy halálraítéltek érdekében végez nyomozást, máskor szexuális erőszak áldozatainak segít, hogy elrejtőzhessenek bántalmazóik elől. Pártfogói munkáján túl több mint húsz éve örökbe fogadó szülő. Társadalmi igazságosság érdekében végzett munkájáért Washingtonban „Break the Silence” díjjal tüntették ki, és 2017-ben a New York Times „Az Év Hősé”-nek jelölte.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja