Tovább olvasom

Bryndza, Robert

Hidegvér

Erika Foster nyomoz 5.
Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: Sziklai István
Megjelenés dátuma: 2020-04-20

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634335726
3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

Amikor egy megcsonkított fiatalember testét rejtő viharvert bőröndöt sodor a víz a Temze partjára, Erika Foster nyomozót sokkolja a felfedezés. Dolgozott már borzalmas ügyeken, de ilyet még sosem látott korábban. Ahogy Erika és csapata munkához lát, sikerül az ügyet összekötnie egy másik áldozattal – egy hasonló bőröndbe dugott fiatal nő hullájával, ami két héttel korábban került elő. Hamar rájön, hogy egy olyan sorozatgyilkossal van dolga, aki máris a következő dobására készül. Ám alig talál használható nyomot, őt is brutális támadás éri. Persze Erikát semmi sem állíthatja meg. Ahogy a holttestek száma egyre nő, kollégája, Marsh parancsnok ikerlányait elrabolják, így a tét minden eddiginél nagyobbra nő. Meg tudja-e menteni a két ártatlan gyermeket, mielőtt még túl késő lesz? Kezd kifutni az időből, és ekkor egy újabb felkavaró felfedezést tesz…

Van még egy gyilkos.

Kategória:

Egy lebilincselő sorozatgyilkosos krimi, amitől eláll a lélegzetünk.

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Robert Bryndza
Utolsó lehelet

3999 Ft 3199 Ft 20%


starsBetöltés...
Robert Bryndza
Sötét víz

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Robert Bryndza
Az éjjeli vadász

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Lány a jég alatt

3999 Ft 3199 Ft 20%

Bryndza, Robert

Robert Bryndza a nemzetközi listán első helyet elért bestseller, az Erika Foster nyomoz-sorozat első kötetének, a Lány a jég alatt szerzője, ami több mint egymillió példányban kelt el.

Az éjjeli vadász, a Sötét víz, az Utolsó lehelet, valamint a Hideg vér a sorozat további részei. A hatodik, a Deadly Secrets nemrég jelent meg, amelyet a magyar olvasóközönség Halálos titkok címmel 2020 októberében olvashat.
Bryndza könyveit több mint két és fél millió példányban adták el, és 28 nyelvre fordították le.
Robert a krimiírás mellett kiadott egy regénysorozatot a romantikus komédia műfajában is, ami szintén bestseller lett. Robert brit és Szlovákiában él.

Fotó © https://robertbryndza.com/

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja