Tovább olvasom

Horváth Gábor , Pallagi Ferenc

Furmint szakácskönyv


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-12-13
Terjedelem: 340 oldal

 

Méret: 185 x 245 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634332381
7 500 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.

Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Horváth Gábor

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja