Tovább olvasom

Haghenbeck, Francisco G.

Frida füveskönyve – Rejtélyek, vágyak, receptek

starsBetöltés...

 

Fordította: Kepes János
Megjelenés dátuma: 2018-02-13
Terjedelem: 348 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634332633
2 999 Ft2 399 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Frida Kahlo tizenhét éves korában rettenetes balesetet szenvedett. Túlélte, de életéért cserébe titkos egyezséget kötött a Halállal: minden évben, halottak napján áldozatot kell neki bemutatnia. Az áldozati ételek receptjeit Frida egy kis fekete füzetben gyűjtötte össze…
Egy asszony féktelen élni akarása, lenyűgöző művészi kreativitása és szenvedélyekkel teli házassága a színpompás, de kegyetlen Mexikóban. Frida füveskönyve egy mágikus elemekkel tarkított, hiteles dokumentumokból építkező, magával ragadó regény a festő életéről és egy füzetről, amely szédítő titkokat rejt.
Francisco Haghenbeck mexikói író könyvében megismerhetjük Frida magyar származású édesapját, indián dajkáját, szerelmeit, művészetét, feminizmusát, valamint szenvedélyes életét Ernest Hemingway, Leon Trockij, Salvador Dalí társaságában.

Kategória:

„Legyen bátorságod élni, hisz meghalni mindenki tud!”

A szerző további könyve

20%
Francisco G. Haghenbeck
Frida füveskönyve – Rejtélyek, vágyak, receptek

starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Haghenbeck, Francisco G.

Francisco Haghenbeck mexikói író a legkülönbözőbb műfajokban alkotott a forgatókönyvektől kezdve a képregényeken keresztül a politikai beszédekig. Frida Khalóról szóló regényét számos nyelvre lefordították, és 2009-ben elnyerte az egyik legrangosabb latin-amerikai irodalmi díjat.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja