Tovább olvasom

Flynn, Laurie Elizabeth

Esztelen játékok – Minden apró kegyetlenség közelebb sodor a katasztrófához


starsBetöltés...

 

Fordította: Bakonyi Berta
Megjelenés dátuma: 2021-07-09
Terjedelem: 420 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634337157
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Ambrosia Turner élete maga a tökély: New Yorkban él, jól fizető állása van, a barátai szeretik, a férje isteníti. És ami a legfontosabb: senki sem ismeri a múltját.

Tizenkilenc éves korában New Jerseyből került a főiskolára, ahol mindjárt az első napokban rá kellett jönnie, hogy bár a gimnáziumban népszerűnek számított, itt esélye sincs az előkelő magániskolákban végzett, gyönyörű lányokkal szemben. Hamarosan magára vonja a karizmatikus és gátlástalan Sully figyelmét, és összebarátkoznak. Sully nagy élvezettel manipulál mindenkit, aki a közelébe kerül, és Ambrosia lelkesen asszisztál kegyetlen játszmáihoz. Egy alkalommal azonban túllőnek a célon, és az este borzalmas tragédiába torkollik. A két lány megússza következmények nélkül, Amb pedig mindent megtesz, hogy maga mögött hagyja a múltat.

Az évfolyam-találkozó közeledtével azonban egy nap rejtélyes üzenet landol a postaládájában: Beszélnünk kell arról, amit aznap éjjel tettünk!

Mert az ostoba játékoknak ára van… és ezt az árat nem mindenki tudja megfizetni..

Kategória:

„Húsbavágóan izgalmas, sötét thriller, amely új szintre emeli a fiatal lányok közötti manipuláció témáját.”

Kirkus

Flynn, Laurie Elizabeth

Laurie Elizabeth Flynn egykori modell Ontarióban él a férjével és három gyermekével. Három ifjúsági regény megírása után az Esztelen játékok az első felnőtteknek szóló könyve. A regény jogait tizenegy országban vásárolták meg, az AMC pedig a megfilmesítését tervezi.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja