Tovább olvasom

Mártonffy András

Én, Sándor Erik – Egy pszichopata emlékiratai

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-09-08
Terjedelem: 409 oldal

 

Súly: 458 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789633108703
3 599 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Sándor Erik már gyerekként is tudta, hogy nagy dolgokra hivatott
Építs szektát!
Gyűjts híveket!
Légy isten!
A számára nyűgös családi kötelékeket megszakítva Erik egy szoftvergyártó nagyvállaltnál helyezkedik el, ahol az útjában állók könyörtelen kiiktatásával hamarosan vezető pozícióhoz jut. Vonzó külsejével és sima modorával könnyen magához édesgeti a kollégáit. Kifigyeli a gyengeségeiket, oltalmat és megértést ígér, majd a megfelelő pillanatban sarokba szorítja áldozatát. Zsarol, hazudik és csal. Ahogy a gyámoltalanok feletti befolyása egyre nő, úgy egyre megszállottabban akarja a hatalmat, mígnem egy nap Szellemhitűek Egyetemes Megvilágosodottjai néven szektát alapít. A saját maga által kreált vallás prófétájaként gyűjt híveket, akiket anyagilag, lelkileg és szexuálisan is kihasznál. Vagyona óriásira nő, a szekta női tagjaiból háremet tart fenn, de elszámolja magát, és a gondosan felépített kártyavár lassan maga alá temeti
Mártonffy András első regénye egyes szám első személyben megírt képzeletbeli napló egy magyar szektavezér tollából. Felkavaró, szókimondó, provokatív. Csak felnőtteknek!

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Mártonffy András

Mártonffy András 1972-ben született, tanulmányait az ELTE bölcsészkarán kezdte, majd a Corvinus Egyetemen folytatta, ahol angol bölcsész diplomája mellé személyügyi szakértői, emberi erőforrás-menedzseri diplomát szerzett. Íróként 2016-ban debütált az Én, Sándor Erik című regényével, mely egyes szám első személyben megírt provokatív képzeletbeli napló egy köztünk járó pszichopata tollából. Mártonffy feleségével és két gyermekével Budapesten él.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja