Tovább olvasom

Wilson, Kevin

Életképtelenek


starsBetöltés...

 

Fordította: Pék Zoltán
Megjelenés dátuma: 2016-11-08
Terjedelem: 358 oldal

 

Súly: 470 gramm
ISBN: 9789633103791
3 499 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Caleb és Camille Fang performanszművészek: annak szentelik életüket, hogy meghökkentsék az embereket, felszínre hozzák a dolgok mélyén rejlő káoszt. Kínos lánykérés egy repülőn, nyilvánosan rajtakapott és megalázott cukorbeteg édességtolvaj, sőt egyetemi lövöldözés a művészet jegyében – ez mind a munkásságuk része.
Csakhogy ha a szülő munkájának lényege a normalitás aláásása, akkor elég nehéz a normális gyereknevelés. Buster és Annie Fang tudnának erről mesélni. Amióta az eszüket tudják, részesei voltak ezeknek az őrült alkotásoknak, míg fejvesztve ki nem repültek a családi fészekből.
Mikor Buster és Annie élete szinte egyszerre összeomlik, kénytelenek hazatérni. Szüleik titokban életük utolsó nagy performanszára készülnek, és ezen kívül semmi más nem számít nekik. A testvérpár nemcsak saját abszurd gyermekkorával kénytelen szembenézni, hanem Caleb és Camille még abszurdabb öregkorával is.
Kevin Wilson az írás mellett a Sewanee egyetem angol szakán tanít, eddig három könyve jelent meg. Az Életképtelenekből 2015-ben Nicole Kidman, Christopher Walken és Jason Bateman főszereplésével mozifilm készült.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Wilson, Kevin

Kevin Wilson az írás mellett a Sewanee egyetem angol szakán tanít, eddig három könyve jelent meg. Az Életképtelenek című regényéből azonos címmel 2015-ben Nicole Kidman, Christopher Walken és Jason Bateman főszereplésével mozifilm készült. A szerző portréját Leigh Anne Couch készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja