Tovább olvasom

Caplin, Julie

Egy krémes Párizsban

starsBetöltés...

 

Fordította: H. Prikler Renáta
Megjelenés dátuma: 2020-07-21

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634337584
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Párizs egyik eldugott csücskében egy kedves kis cukrászda csak arra vár, hogy felfedezzék. Könnyen elképzelhető, hogy bájos sarokasztalainál némi romantika is terítékre kerül…

Nina négy idősebb fivére mindig egészen pontosan tudja, hogy a család legkisebbikének, egyedüli lányként, mikor, mit kell tennie, és ezt szívesen a tudomására is hozzák. Így, amikor lehetőséget kap arra, hogy Párizsba utazzon, és segítőként részt vegyen egy cukrásztanfolyam

lebonyolításában, nem tudja elég gyorsan összecsomagolni a bőröndjét. A dolog egyetlen bökkenője, hogy a nagyratörő, ugyanakkor rendkívül vonzó séffel, Sebastian Finley-vel kell együtt dolgoznia, aki nem más, mint az egyik fivér,  Nick gyerekkori barátja, egyben az a férfi, aki iránt időtlen idők óta romantikus érzelmeket táplál. Ilyen körülmények között nem csoda, ha Ninának nem csak az ínycsiklandozó krémeseknek és makaronoknak kell ellenállnia, hanem egy egészen másfajta csábításnak is…

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Julie Caplin
Románc az Adriai-tengeren

4299 Ft 3439 Ft 20%

starsBetöltés...
Julie Caplin
Az Északi Fény Panzió

4399 Ft 3519 Ft 20%

starsBetöltés...
Egy csésze tea Tokióban

4299 Ft 3439 Ft 20%

starsBetöltés...
Julie Caplin
Egy szelet torta Brooklynban

4299 Ft 3439 Ft 20%

starsBetöltés...
Julie Caplin
Egy csésze kávé Koppenhágában

4299 Ft 3439 Ft 20%

Caplin, Julie

Julie Caplin tízéves korában kijelentette be, hogy márpedig ő író lesz. Időközben eltérítette a PR elbűvölő világa, és számos luxusmárkának dolgozott, újságírókat kísért sajtóutakra olyan rettenetes helyekre, mint Torino, Milánó, Genf, Párizs, Brüsszel és Amszterdam. Persze olykor elveszítette a sajtó munkatársait a repülőtéren. Ezeknél jobb tanulmányutakat nem is kívánhatott volna, mivel lehetősége nyílt arra, hogy csodálatos ételeket kóstoljon meg, ingyenitalt ihasson, a sajtóközleményekben csiszolja íráskészségét, és kutatómunkát végezhessen majdani regényeihez.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja