Tovább olvasom

Tasi Zsuzsánna

Égig nyújtózik, földig hajol


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2022-06-06
Terjedelem: 388 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
ISBN: 9789634339540
4 499 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

„Hogyan térhetnék vissza abba a világba, amelyből egyszer már kiábrándultam?”

Az élet döntések sorozata. Soha nem szűnő útkeresés. Júlia, a fiatal lány is kapaszkodók után kutat, biztos pontok után egy egyre bizonytalanabbá váló világban. Szerető közegre, elfogadásra, stabilitásra vágyna. Magyarázatot szeretne a kérdéseire. Úgy tűnik, hogy mindezt a krisnás közösségben meg is találhatja. Ám vajon az általa legjobbnak vélt döntések önmaga és a környezete számára is a legjobbak? Mi történik, ha az útkeresésünk során olyan lépéseket teszünk, amelyek visszafordíthatatlan eseményeket indítanak el a családunkban?

Az Égig nyújtózik, földig hajol izgalmas, drámai, mégis könnyed humorral fűszerezett történet az útkeresésről, miközben olyan nehéz kérdésekre is rávilágít, mint a fanatizmus lélektana, a nők helyzete a mai világban, a transzgenerációs sebek hordozása, a családi kapcsolatok sérülékenysége vagy az elfogadásért és a szeretetért való szűnni nem akaró küzdelmünk…

„Ekkoriban felerősödött az az érzésem, hogy sehová sem tartozom. Nem nagyon akartam a külvilággal – amelyről már 1991 táján lemondtam – kapcsolatot tartani...
Olyan volt, mintha egy rémálomban élnék, amelyből nem tudok felébredni. Hiányoztak a fiaim, de a lelki tanítómesterem azt mondta, a fő szolgálatom, hogy lemondjak a gyerekeimről a mozgalom javára.”

Tasi Zsuzsánna

Tasi Zsuzsánna a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen szerzett középiskolai tanári diplomát rajz–vizuális nevelés szakon. 1991-ben, huszonnégy évesen csatlakozott a Krisna-hívők Nemzetközi Szervezetének magyarországi közösségéhez, ahonnan 2008-ban eltanácsolták.

2021-ig templomba nem járó hívőként élt, ám ekkor a saját részéről is befejezte ezt az utat. Jelenleg vidéken él, művészetterápiás coachként dolgozik.

Az Égig nyújtózik, földig hajol című memoárregénye számvetés a külvilág által sokszor gyanakvással kezelt, zárt közösségben töltött éveiről.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja