Tovább olvasom

Miller, Frank – Wheeler, Thomas

Cursed – Átkozott


starsBetöltés...

 

Fordította: Szilágyiné Márton Andrea
Megjelenés dátuma: 2020-08-13
Terjedelem: 460 oldal

 

Méret: 155 x 230 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633108406
4 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Nimue számkivetettként nő fel. A fekete mágiával való kapcsolata miatt druida falujában rettegnek tőle, így a kétségbeesett lány el akar menekülni…

Azonban a vörös paladinok lemészárolják az egész falut, és Nimue élete örökre megváltozik. Haldokló anyja felszólítja, hogy vigye el az ősi kardot egy legendás varázslónak, így Nimue lesz népének egyetlen reménysége. Küldetése során aligha van ideje bosszút állni, mégis, a benne egyre növekvő erő miatt semmi másra nem tud gondolni.

Nimue szövetséget köt Arthurral, a jóképű zsoldossal, valamint Britannia menedéket kereső tündérnépeinek tagjaival. Megforgatja a kardot, amely az egyetlen, igaz királyt illeti, lekaszabolja a paladinokat és egy romlott uralkodó seregét is. Küzdelme során megpróbálja egyesíteni a tündérnépeket, igyekszik bosszút állni a családjáért, és felfedezni a sorsát övező titkot.

És talán egyvalami változtathatja meg a sorsot: az, ami a penge végén található.

Kategória:

„Bárki is forgatja meg a Hatalom Kardját, az lesz az egyetlen és igaz király.”
De mi van, ha a kard királynőt választott magának?

Miller, Frank – Wheeler, Thomas

Frank Miller

Az egyik legbefolyásosabb és legtöbb díjjal büszkélkedhető alkotó a képregények, képregényalbumok és filmek területén. Miller a saját képregényalbuma alapján készült Sin City című film társrendezője és a 300 című, saját képregényalbuma alapján készült, azonos című film executive producere. Több munkáját jelölték Arany Pálma-díjra, valamint alkotásai elnyerték az Eisner-díjat a legjobb író-rajzoló, legjobb képregényalbum reprint, legjobb rajzoló, legjobb borítórajzoló, legjobb limitált sorozat és legjobb novella kategóriában. 2015-ben Millert felvették az Eisner Képregényes Hírességek Csarnokába az eddig elért szakmai eredményeiért.

Fotó © Sophy Holland

 

Thomas Wheeler

Forgatókönyvíró, producer és show-runner, valamint a The Arcanum című regény szerzője. Az ABC csatorna Empire, valamint az NBC csatorna A köpeny című sorozatainak executive producere és alkotója. Ő írta az Oscar-díjra jelölt Csizmás, a kandúr című animációs filmet, valamint A LEGO Ninjago: Filmet is. Frank Millerrel együtt ő a Cursed – Átkozott, az ezen regény alapján készülő sorozat társalkotója és executive producere.

Fotó © Matt Mindlin

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja