Tovább olvasom

Gibney, Patricia

Az elveszett gyermek – Lottie Parker 3.

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Tóbiás Csenge
Megjelenés dátuma: 2018-11-27
Terjedelem: 564 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634332725
3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Amikor egy középkorú asszonyt saját otthonában meggyilkolnak, Lottie Parker nyomozót és társát, Boyd őrmestert bízzák meg az ügy felderítésével. Amikor azonban rájönnek, hogy az áldozat lánya is eltűnt, joggal kezdenek aggódni az egész család biztonságáért…

Két nappal az eset után egy közeli ház ég le, és ezzel tovább nő a környékbeli áldozatok száma. Lottie és csapata titkok és hazugságok hálóján keresztül kénytelen átrágni magát, amelyek furcsa módon egy nagyon régi ügyhöz kapcsolódnak… Egy ügyhöz, amelyben még Lottie édesapja is nyomozott, mielőtt véget vetett volna a saját életének.

Lottie, aki alig ismerte az apját, azonnal rájön, hogy ezen az eseten keresztül végre felfedheti a családját övező rejtélyek némelyikét.

De vajon tényleg akarja ezt?

És vajon készen áll rá, hogy megtudja az igazságot?

A hiányzók és Az elrabolt lányok bestsellerszerzőjének legújabb thrillere az utolsó oldalakig kétségek között tartja az olvasót.

Rachel Abbott, Angela Marsons és Robert Dugoni rajongóinak kötelezően ajánlott.

Kategória:

„Őrült légszomjam és csillapíthatatlan szívdobogásom van. Muszáj megnyugodnom… Patricia Gibney teljesen padlóra küldött, én mégis várom a folytatást.”

Sweet Little Book Blog

A szerző további könyvei

Gibney, Patricia

Patricia Gibney Írország közepén él. Lelkes krimiolvasó, így nem csoda, hogy ő maga is ebben a tematikában alkot.

49 éves férje halála után, 2009-ben Gibney megváltoztatta az életét: feladta karrierjét, és az írás felé fordult. 2017 márciusában a Bookouture kiadta első regényét, A hiányzókat, amelyet több Lottie Parker-regény követett: Az elrabolt lányok, Az elveszett gyermek, illetve a Nincs menedék. Az ötödik rész, a Titkok terhe 2018 októberében jelent meg, amit a magyar olvasóközönség 2020 márciusában olvashat majd. Lottie Parker nyomozásai folytatódnak a 2020 őszén megjelenő A végső árulás, valamint a 2021-re tervezett Megtört lelkek című kötetekben.

Fotó © Ger Holland

Tovább a szerző oldalára

„Ha félelmetesen izgalmas thrillert keresel, amelyik székhez szögez, és nem engedi, hogy fellőjék a pizsamát, akkor ez az!”

Butterfly’s Nooknerdia

A szerkesztő ajánlja