Tovább olvasom

Gibney, Patricia

Az elveszett gyermek – Lottie Parker 3.

Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: Tóbiás Csenge
Megjelenés dátuma: 2018-11-12

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634332725
3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

 „20% kiadói kedvezmény”

Előjegyezhető

Lélegzetelállító nyomozós thriller… megdöbbentő esettel

Mikor egy középkorú asszonyt saját otthonában meggyilkolnak, Lottie Parker nyomozót és társát, Boyd őrmestert bízzák meg az ügy felderítésével. Mikor azonban rájönnek, hogy az áldozat lánya is eltűnt, joggal kezdenek aggódni az egész család biztonságáért…
Két nappal az eset után egy közeli ház ég le, s ezzel megnő a környékbeli áldozatok száma. Lottie és csapata titkok és hazugságok szövevényén kénytelen átrágni magát, melyek furcsa módon egy nagyon régi ügyhöz kapcsolódnak… Egy ügyhöz, melyben még Lottie édesapja is nyomozott, mielőtt végett vetett volna a saját életének.
Lottie, aki alig ismerte apját, azonnal rájön, hogy ezen az eseten keresztül végre felfedheti a családját övező rejtélyek némelyikét. De vajon tényleg akarja ezt? És vajon készen áll rá, hogy megtudja az igazságot?

A hiányzók és Az elrabolt lányok bestsellerszerzőjének legújabb thrillere az utolsó oldalakig kétségek között tartja az olvasót. Rachel Abbott, Angela Marsons és Robert Dugoni rajongóinak kötelezően ajánlott.

Kategória:

„Őrült légszomjam és csillapíthatatlan szívdobogásom van. Muszáj megnyugodnom… Patricia Gibney teljesen padlóra küldött, én mégis várom a folytatást.”

Sweet Little Book Blog

A szerző további könyvei

20%
Patricia Gibney
Az elrabolt lányok – Lottie Parker 2.

starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Patricia Gibney
A hiányzók – Lottie Parker 1.

starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

Gibney, Patricia

Tovább a szerző oldalára

„Ha félelmetesen izgalmas thrillert keresel, amelyik székhez szögez, és nem engedi, hogy fellőjék a pizsamát, akkor ez az!”

Butterfly’s Nooknerdia

A szerkesztő ajánlja