Tovább olvasom

Gibney, Patricia

Az elveszett gyermek

Lottie Parker - Harmadik könyv
Lottie Parker nyomoz , Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Tóbiás Csenge
Megjelenés dátuma: 2023-04-17
Terjedelem: 564 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789636042790
4 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Lélegzetelállító nyomozós thriller… megdöbbentő esettel

Bezártak ide és eldobták a kulcsot. Végignézek magamon és a hosszú ruhán, amit rám adtak. A saját ruháimat akarom. Fogalmam sincs, mióta vagyok már itt.

Mikor egy középkorú asszonyt saját otthonában meggyilkolnak, Lottie Parker nyomozót és társát, Boyd őrmestert bízzák meg az ügy felderítésével. Mikor azonban rájönnek, hogy az áldozat lánya is eltűnt, joggal kezdenek aggódni az egész család biztonságáért…
Két nappal az eset után egy közeli ház ég le, s ezzel megnő a környékbeli áldozatok száma. Lottie és csapata titkok és hazugságok szövevényén kénytelen átrágni magát, melyek furcsa módon egy nagyon régi ügyhöz kapcsolódnak… Egy ügyhöz, melyben még Lottie édesapja is nyomozott, mielőtt végett vetett volna a saját életének.
Lottie, aki alig ismerte apját, azonnal rájön, hogy ezen az eseten keresztül végre felfedheti a családját övező rejtélyek némelyikét. De vajon tényleg akarja ezt? És vajon készen áll rá, hogy megtudja az igazságot?

A hiányzók és Az elrabolt lányok bestsellerszerzőjének legújabb thrillere az utolsó oldalakig kétségek között tartja az olvasót. Rachel Abbott, Angela Marsons és Robert Dugoni rajongóinak kötelezően ajánlott.

„Őrült légszomjam és csillapíthatatlan szívdobogásom van. Muszáj megnyugodnom… Patricia Gibney teljesen padlóra küldött, én mégis várom a folytatást.” Sweet Little Book Blog

„Ha félelmetesen izgalmas thrillert keresel, amelyik székhez szögez, és nem engedi, hogy fellőjék a pizsamát, akkor ez az!” Butterfly’s Nooknerdia

Kategória:

„Őrült légszomjam és csillapíthatatlan szívdobogásom van. Muszáj megnyugodnom… Patricia Gibney teljesen padlóra küldött, én mégis várom a folytatást.”

Sweet Little Book Blog

A szerző további könyvei

Gibney, Patricia

Patricia Gibney Írország közepén él. Lelkes krimiolvasó, így nem csoda, hogy ő maga is ebben a tematikában alkot.

49 éves férje halála után, 2009-ben Gibney megváltoztatta az életét: feladta karrierjét, és az írás felé fordult. 2017 márciusában a Bookouture kiadta első regényét, A hiányzókat, amelyet több Lottie Parker-regény követett: Az elrabolt lányok, Az elveszett gyermek, illetve a Nincs menedék. Az ötödik rész, a Titkok terhe 2018 októberében jelent meg, amit a magyar olvasóközönség 2020 márciusában olvashat majd. Lottie Parker nyomozásai folytatódnak a 2020 őszén megjelenő A végső árulás, valamint a 2021-re tervezett Megtört lelkek című kötetekben.

Fotó © Ger Holland

Tovább a szerző oldalára

„Ha félelmetesen izgalmas thrillert keresel, amelyik székhez szögez, és nem engedi, hogy fellőjék a pizsamát, akkor ez az!”

Butterfly’s Nooknerdia

A szerkesztő ajánlja