Tovább olvasom

Haig, Francesca

A tűz gyermekei


starsBetöltés...

 

Fordította: Nagy Gergely
Megjelenés dátuma: 2015-11-12
Terjedelem: 350 oldal

 

Súly: 510 gramm
ISBN: 9789633106112
2 990 Ft1 500 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Négyszáz évvel a nagy világégés után az emberiség maradéka ismét törzsi törvények szerint él. Valamilyen rejtélyes okból minden újszülött egy ikerpárral jön a világra. Egyikük Alfa – minden szempontból tökéletes példány -, a másik viszont testileg deformált Omega lesz. Az Alfák rendelkeznek a világ javaival, míg az Omegák kiközösítve tengetik szánalmas napjaikat. Azonban hiába a tökéletesség látszata, amikor egy Omega meghal, Alfa párja is távozik az élők sorából. Cass igazán különleges Omega, a jövőbe látás képességével született, és talán ő a kiválasztott, aki egyenlőséget hoz a világra…Csakhogy előbb meg kell győznie Zachet, az Alfák vezetőjét – aki nem mellesleg az ikertestvére – hogy álljon a közös ügy mellé. Francesca Haig sötét és mégis felemelő poszt-apokaliptikus regénye a fantasztikus irodalom rajongóinak új kedvence.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Francesca Haig
A tűz hajója – A tűz gyermekei III.

starsBetöltés...

3599 Ft 2879 Ft

20%
Francesca Haig
A tűz ébredése – A tűz gyermekei II.

starsBetöltés...
Négyszáz évvel a nagy világégés után az emberiség maradéka ismét törzsi törvények szerint él. Valamilyen rejtélyes okból minden újszülött egy...

3599 Ft 2879 Ft

Haig, Francesca

Az írónő Melbourne-ben szerezte PhD-fokozatát, kutatási területe a holokauszt és az ehhez kapcsolódó irodalmi művek. Tasmaniában nőtt fel, jelenleg Londonban él. A verseiről is híres írónő első trilógiája a Tűz gyermekei c. fantasy sorozat.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja