Tovább olvasom

Gibney, Patricia

A hiányzók – Lottie Parker 1.

Lottie Parker nyomoz , Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Tóbiás Csenge
Megjelenés dátuma: 2018-05-29
Terjedelem: 600 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789636040000
4 399 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Amikor a helyi katedrálisban egy nő holttestét találják, majd néhány órával később egy férfiét, amint a saját udvarán lévő fáról lóg, Lottie Parker nyomozót hívják az ügyhöz. Mindkét áldozat combján elmosódott, de határozottan hasonló tetoválást találnak. Nyilvánvaló, hogy a két áldozat közt van kapcsolat. De mi?

A nyomok a Szent Angélába, egy régi gyermekotthonba vezetnek, amelyhez Lottie múltja is kapcsolódik. Az eset hirtelen személyessé válik…

Úgy tűnik, hogy a gyilkosságok egy több évtizedes, megfejtetlen bűntényhez kapcsolódnak. Két kamasz fiú is eltűnik. Lottie-nak meg kell találnia a gyilkost, mielőtt az újra lecsaphatna, de hogy tehetné, ha ezzel a saját gyermekeit is veszélybe sodorja?

A gyilkosnak meglehetősen torz felfogása van az igazságszolgáltatásról…

Rachel Abbott, Karin Slaughter és Robert Dugoni rajongóikülönösen izgalmasnak találják majd ezt a félelmetes, hosszú éjjeleket ígérő thrillert.

Kategória:

„Ha egy szóval kellene leírnom az írónő első regényét, ezt választanám: beszippantott.”

Book Reviews by Monnie

A szerző további könyvei

Gibney, Patricia

Patricia Gibney Írország közepén él. Lelkes krimiolvasó, így nem csoda, hogy ő maga is ebben a tematikában alkot.

49 éves férje halála után, 2009-ben Gibney megváltoztatta az életét: feladta karrierjét, és az írás felé fordult. 2017 márciusában a Bookouture kiadta első regényét, A hiányzókat, amelyet több Lottie Parker-regény követett: Az elrabolt lányok, Az elveszett gyermek, illetve a Nincs menedék. Az ötödik rész, a Titkok terhe 2018 októberében jelent meg, amit a magyar olvasóközönség 2020 márciusában olvashat majd. Lottie Parker nyomozásai folytatódnak a 2020 őszén megjelenő A végső árulás, valamint a 2021-re tervezett Megtört lelkek című kötetekben.

Fotó © Ger Holland

Tovább a szerző oldalára

„Elképesztő... Tele váratlan csavarral és fordulattal minden sarkon... Sötét, titokzatos, megragadó!”

The Reading Lodge

A szerkesztő ajánlja