Farrimond, dr. Stuart
A főzés tudománya
Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Fordította: Szkladányi András
Megjelenés dátuma: 2019-09-05
Méret: 213 x 255 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634335689
Állandó 20% kiadói kedvezmény
Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.
Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.