Nincs borító feltöltve ehhez a könyvhöz. :-(

Tovább olvasom

A bűvös kérdés és más meggyőzési stratégiák – Hogyan gyakorolj hatást másokra úgy, hogy jó dolgok történjenek veled


starsBetöltés...

 

Fordította: Lévai Márta
Megjelenés dátuma: 2022-10-05

 

ISBN: 9789634335702
4 399 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Lépj túl azon a tévhiten, hogy ha erősebben képviseled az érdekeidet, kevésbé fognak kedvelni, és értsd meg, hogy a megszokott tárgyalási stratégiáid miért gyengítik a befolyásoló erődet!
Fedezd fel az egyetlen kérdést, a bűvös kérdést, ami minden másnál jobban befolyásolja a másik ember viselkedését!
Sajátítsd el, hogyan lehet fejleszteni a karizmát, a magabiztos és kreatív tárgyalótechnikát, és hogyan lehet időben felismerni, ha manipulálnak!
Dr. Zoe Chance kötete szórakoztató történetekben és példákban bővelkedő, olvasmányos stílusban megírt, úttörő kutatómunka, amely elmagyarázza a meggyőzés tudományának legújabb szabályait. Hasznos tanácsait követve meggyőzőbben kommunikálhatunk nemcsak kollégáinkkal és üzleti partnereinkkel, de a barátainkkal és a családtagjainkkal is.

Nagy kiváltság, ha sikerül olyanná válnunk, akinek az emberek szívesen mondanak igent. (…) Ha valaki nagyobb befolyásra tesz szert, egyéb érezhető jutalmakkal is jár – azok az orvosok, akik jobban kommunikálnak, sokkal ritkábban szembesülnek műhibaperekkel, függetlenül attól, hogy milyen eredményt érnek el a pácienseikkel, és azokat a vezetőket, akik kommunikációs képzésben részesültek, jobb vezetőnek értékelik.
Ebből a kötetből kiderül, hogy azok az emberek, akik képesek átállni a tranzakcionális, „nyerni-vagy-veszíteni” típusú befolyásolásról a személyes, kölcsönös befolyásolásra, számos érzékelhető előnyre tesznek szert, például jobb barátokká válnak, olyan tanácsadóvá, akiben mások megbíznak, és elkötelezettebb partnerré és szülővé. Újra fellobbanhat bennünk az a gyermeki szikra, amely annak idején megengedte, hogy úgy álmodozzunk, úgy osszunk tanácsokat, kérdezzünk, tárgyaljunk és tartsunk ki a véleményünk mellett, hogy közben nem kérdőjelezzük meg önmagunkat. Láthatjuk, hogyan ragyognak fel az arcok, amikor megosztjuk a többiekkel egy-egy jó ötletünket, vagy épp valami őrültséggel hozakodunk elő, ami akár működőképes lehet; olyan üzleteket üthetünk nyélbe, amilyenekről még csak álmodni sem mertünk volna; élvezhetjük azt a nyugalmat és szabadságot, amit a siker hoz magával; és megkönnyebbülten felsóhajthatunk, miután húzódozó főnökünk, alkalmazottunk, gyerekünk, szülőnk, partnerünk vagy barátunk ránk mosolyog, és így szól, „Jól van, csináljuk meg!”

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerkesztő ajánlja