Tovább olvasom

Santandreu, Rafael

A boldogság receptje

starsBetöltés...

 

Fordította: Varju Kata
Megjelenés dátuma: 2015-11-30
Terjedelem: 283 oldal

 

Súly: 430 gramm
Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
ISBN: 9789633105757
3 490 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

LEVERT, AGGÓDÓ VAGY MORGÓS? ITT A LEHETőSÉG, HOGY NYUGODTTÁ, VIDÁMMÁ ÉS OPTIMISTÁVÁ VÁLJON EGY KIVÁLÓ TERAPEUTA SEGÍTSÉGÉVEL! Rafael Santandreu, a Barcelonában tevékenykedő neves pszichológus vallja, az életet élvezni kell: szeretni, tanulni és felfedezni. Mindezt azonban csak akkor érhetjük el, ha a félelmeinket legyőzve elsajátítjuk, hogyan mondjunk búcsút a mindennapjainkat megkeserítő negatív gondolatoknak. Páciensek és híres emberek történeteit bemutatva nyújt segítséget abban, hogy megváltoztassuk a gondolkodásmódunkat és másképp cselekedjünk. A szerző a kötetben a kognitív pszichológia legkorszerűbb és leghatásosabb eredményeit osztja meg velünk mindezt azzal a nemes céllal, hogy erősebbek és boldogabbak legyünk.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Santandreu Rafael
Rózsaszínben a világ – Egyensúlyban önmagaddal
starsBetöltés...
A boldogság csupán hozzáállás kérdése gondolkodásmódunk megváltoztatásával erősebb és kevésbé szorongó személyiségekké válhatunk. A szerző a modern pszichológia módszereit és gyakorlatait ismertetve segíti az olvasót ebben a változásban, miközben példák sorával igazolja: csak rajtunk áll, hogy a világot rózsaszínben lássuk. Spanyolország egyik legismertebb terapeutája a racionális-emocionális iskola híveként vallja, hogy az irracionális, negatív gondolatok és tévhitek tönkreteszik a lelki egészségünket. Rózsaszínben a világ című új könyvében éppen ezért mindenkit arra buzdít, ne álljon a saját boldogsága útjába.

3499 Ft 2799 Ft

Santandreu, Rafael

Spanyol pszichológus. Az egyetem elvégzése után a pszichoterápia különböző formái kezdték érdekelni. Egy ideig a Ramon Llull Egyetem professzora, majd Olaszországban kutatóként együttműködött Giorgio Nardone, híres terapeutával. Számos pszichológia tárgyú könyvet fordított, a Mente Sana című spanyol folyóirat főszerkesztője.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja