Yanping, Xue

Xue Yanping (Hszüe Jen-ping) Kínában elismert írónő, Európában nemrég kezdett el publikálni. Először németül, aztán magyarul jelent meg 21 gramm szerelem című regénye. Az írónő férje magyar, ezért most Budapesten él Xue Yanping is.

Ha a szerelem egyszer létrejön, többé nem válhat semmivé, ha esetleg észrevétlenül meglapul valahol, akkor sem múlik el, csupán érzékelésünk tompul irányában.

A szerző könyve

20%
Xue Yanping
21 Gramm Szerelem
Hogy lehetne elegem a szerelemből? Még ha meg is halok, a szerelmem akkor is megmarad, ott marad majd azoknak a lelkében, akiket szerettem és azokéban, akik szerettek. Az emberi lélek súlya 21 gramm mondják. 21 gramm szerelem tehát annyi, mint egy, az egész lelket kitöltő érzés, amely képes legyőzni a haláltól való rettegést, és felülkerekedik az elmúláson. Xue Yanping regényének főhőse elvált, munkanélküli, az életbe belefáradt nő, akinek váratlanul halálos kórral kell szembenéznie. A halálfélelem árnyékában tapasztalja meg az érzést, amely felszabadítja az elmúlás közelsége miatti szorongás és a betegsége okozta fájdalom alól. Lelke csordultig telik szerelemmel, a lélek képlékeny...

3490 Ft 2792 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok