Vásáry Tamás

Vásáry Tamás zongoraművész és karmester, 1933-ban született Debrecenben. Kossuth- és Millenáris Kölcsey-díjas, a Magyar Kultúra Követe, a Londoni Royal Academy of Arts díszdoktora, az UNESCO Mozart-díj és a francia Arts et des Lettres Lovagrend tiszti fokozatának kitüntetettje, a Nemzet Művésze. Üzenet című életregényének első kötete 2013-ban jelent meg a Libri Kiadónál.

A művészeten sírni kiváltság, kiváltságosoké a képesség, hogy valamit, ami nem velük történik, sőt talán mással sem történt meg, így át tudjanak érezni. Amennyire szégyelltem mindég a való élet miatt sírni, mert azt gyengeségnek tartottam, annyira felemelőnek találtam a zene vagy irodalom miatt előidézett könnyeket. Az a felnőtt, aki tud sírni az elvont művészeten, a felnőttek közt elit, az a gyerek meg, akire így lehet hatni, felnőtt.

A szerző könyvei

20%
Vásáry Tamás
Üzenet I-II

starsBetöltés...
A világhírű zongoraművész és karmester, Vásáry Tamás önéletrajzának első kötete a kezdetektől egészen a hatvanas évekig vezeti az olvasót. Feltárul...

7990 Ft 6392 Ft

20%
Vásáry Tamás
Üzenet III-IV

starsBetöltés...
kötet: A világhírű zongoraművész és karmester, Vásáry Tamás önéletregényének második kötetében a hatvanas évektől a kilencvenes évekig követhetjük történetét. A...

7999 Ft 6399 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok