Tonté Barbara

2009-ben a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarán végzett, humánerőforrás menedzsment szakon. Jelenleg az Emberi Erőforrások Minisztériumában dolgozik, a parlamenti államtitkárságon. Fő feladatai: a jogszabályalkotással és az Országgyűlés üléseivel kapcsolatos adminisztratív és koordinációs teendők ellátása. Tonté Barbarával közösen Romani Gastro címen vezet gasztroblogot. A fényképet Kövesdi Réka készítette.

Főzök, mintha csak muszáj lenne. Úgy szoktam ezt magyarázni, hogy a Jóisten nem adott különösebb tehetséget a művészetekhez, a kitörni akaró kreativitásnak meg teret kell adni. 

A szerző könyve

20%
Romani Gastro – 50 recept Hagyományosan. Másképp
Szeretünk enni, etetni. Szeretjük a bennünk rejlő kreativitást és alkotóvágyat a főzésben kiteljesíteni. Főzünk a családunknak, főzünk a barátainknak, étellel békítjük meg a másikat, és ha valami jó történik, az tökéletes alkalom arra, hogy együnk valamit. Az elsődleges célunk, hogy megismertessük és újraértelmezzük a cigány konyhát. Mint minden nemzet konyhájának, úgy a roma gasztronómiának is folyamatosan reagálnia kell az újonnan jött igényekre. Egyszerre éljük meg a cigány és a magyar tradíciót úgy, hogy közben próbálunk az otthonról hozott értékekből a lehető legtöbbet megtartani. A hagyományos ételeken túl ugyanakkor azt is megmutatjuk, hogyan lehet ezeket a fogásokat egészségesebb és fenntarthatóbb módon...

3999 Ft 3199 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok