Perkins, Stephanie

Stephanie Perkins a young adult regények sztárja, az Anna and the French Kiss és az Isla and the Happily Ever After című nemzetközi sikerlistás könyvek szerzője. Magyarul a Lola és a szomszéd srác című regénye és a válogatásában-szerkesztésében megjelent Ajándékba adlak című szívet melengető novellagyűjtemény olvasható. Férjével Ashville-ben, Észak-Karolinában él.

A young adult regények egyik sztárszerzője.

A szerző könyve

20%
Ajándékba adlak – 12 szerelmes ünnepi történet
Ez az ünnep más lesz, mint a többi! Az Ajándékba adlak néhol torokszorító, máshol humoros történetei hagyományos ünnepeket örökítenek meg, de korántsem hagyományos szereplőkkel és helyzetekkel. David Levithan, többek között az Egy másik nap világhírű szerzője, egy eszeveszett karácsonyról ír, amelyben egy srác Mikulásnak öltözve próbálja meglepni barátja kishúgát. A félreértések és bonyodalmak elkerülhetetlenek, de mit szól majd a család, ha kiderül, hogy a Mikulás idén valójában szerelmet vallani jött? Gayle Forman, aki az Itt voltam című regénnyel szerzett több millió rajongót, Sophie és Russell világába enged bepillantást, ahol a kívülállás erény is lehet, és egy apró csoda akár szerelmet...

3599 Ft 2879 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok