Liptai Claudia

Színésznő, műsorvezető. Már főiskolai hallgatóként a Vígszínház tagja lett (1995-2000), a tévében 1993-tól kezdett szerepelni. 2014-től a hétről-hétre látható Sztárban sztár című műsor zsűrijében vett részt. A fényképet Ritter Doron készítette.

Az emberek mindig segítséget várnak másoktól, pedig annál nagyobb élmény, mint amikor az álmunkat saját erőnkből valósítjuk meg, nincs. Ezért nyugodtan bízzuk rá az álmainkat önmagunkra.

A szerző könyve

20%
Liptai Claudia - Pataki Ádám
Édeskettes
Édesség, szerelem, szenvedély és boldogság ezek a fogalmak szinte egybeforrtak. Édes szavakat suttogunk kedvesünk fülébe. Édesnek érezzük az életet, ha éppen boldogok vagyunk. Egy csupa csokis desszertet csakis élvezettel szabad elfogyasztani, és kizárólag akkor sikerül, ha szenvedéllyel és odaadással készült. Egy szelet süti magában is jelentheti a boldogságot, és felidézheti a gyermekkort, csupa kedves és szép emléket, jó barátokat, közös együttléteket, a nagymamák titkos receptjeit. Liptai Claudia sütiskönyve igazán különleges. Túlmutat a recepteken, azokat a fontos pillanatokat keresi, amelyek egy ínycsiklandó desszert, egy szelet ünnepi torta utolsó morzsáján túl rejlenek. A közös élményeket, az emlékeket, a szenvedélyt, az élet legfontosabb...

6900 Ft 5520 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok