Kepes András

Magyar újságíró, író, egyetemi tanár, televíziós személyiség.

Magyar újságíró, író, egyetemi tanár, televíziós személyiség. Általános- és középiskoláit Magyarországon, Libanonban és Argentínában, egyetemi tanulmányait az ELTE-n végezte. Posztgraduális tanulmányokat folytatott a kaliforniai Stanford Egyetemen, doktori és habilitált doktori fokozatát a Színház- és Filmművészeti egyetemen szerezte. 1986-87-ben Fulbright kutató-tanár a New York Egyetemen (N.Y.U.). 2012-ben a köztársasági elnök egyetemi professzorrá nevezte ki. A Budapesti Metropolitan Egyetem (korábban BKF) Kommunikációs és Művészeti Karának alapító dékánja. Több száz rádió- és televízió-műsor, valamint nyolc könyv fűződik a nevéhez. A fényképet Pörneczi Bálint készítette.

Én képtelen vagyok a világot leegyszerűsítve, két dimenzióban látni; jobboldalra és baloldalra osztani, mikor tudjuk, hogy a világnak kiterjedése van térben és időben is.

Kepes András

A szerző könyvei

20%
Tövispuszta
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Kepes András
Világkép – Bővített, új kiadás
starsBetöltés...
Bejrútban, Buenos Airesben és később Amerikában egy komcsi országból érkezett, vicces, idegen srác voltam, itthoni kamasz barátaim szemében pedig a...

3699 Ft 2960 Ft

Hiánypótló darab, mindenkinek ajánlom! (Kepes András Világkép)

Smoking Barrels Blog

Kepes András a Morning Showban

DTK - Elviszlek magammal

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok