Kárai Dávid

Korábban marketing területen dolgozott, de közben autodidakta szakácsként hobbiból ízHUSZÁR néven írt gasztroblogot. A fényképet Máté Csaba készítette.

Régóta motoszkál a fejemben egy ilyen kulináris kalandozás, egyfajta bakancslista. Összegyűjtöttem hát 50 olyan desszertet, amelyek számomra képviselik az édességekről alkotott képet – legyen az hazai alaprecept vagy külföldi specialitás.

A szerző könyve

0%
Kárai Dávid
50 édesség amit el kell készítened
Emblematikus receptek gyűjteménye ez a könyv. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni – a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó, a mézeskalács vagy a palacsinta, egészen a tökéletes, házi készítésű éclair fánkig, vagy az indiai kedvenc gulab jamunig. Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának és gasztro magazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője.

4990 Ft 3992 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok