Fisher, Carrie

Carrie Fisher (1956-2016) Beverly Hills-ben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő lányaként. Leginkább a Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként ismert, azonban más filmekból is emlékezhetünk rá; láthattuk például a Sampon, a Blues Brothers vagy a Harry és Sally szereplői között. Elismert szkriptdoktor volt, és több sikerkönyvet is írt, Postcards from the edge (Képeslapok a szakadékból), valamint Wishful drinking (Vágyivászat) c. műveiből pedig film, illetve dokumentumfilm is készült. Az Édes gyermekem után A hercegnő naplója a második magyar nyelven megjelent kötete. A fényképet Riccardo Ghilardi készítette.

Ha valaki ezt olvassa, miután én már odaát leszek a nagy büdös semmiben, poszthumusz zavarba jövök ettől. Egész hátralévő öröklétemben pironkodni fogok.

A szerző könyve

20%
Carrie Fisher
A hercegnő naplója – Találkozás önmagammal

starsBetöltés...
A hercegnő naplója szellemes, provokatív, őszinte, intelligens és szókimondó. Épp olyan, mint szerzője volt, a napló megszületésekor mindössze 19 éves Carrie Fisher. A színésznő emlékei rendezgetése közben, régi újsághalmok között bukkant rá saját, kézzel írott naplójára, és szembesült egykori tinédzser önmagával, azzal, hogy milyen is volt megélnie a Csillagok háborújának forgatását vagy éppen „hosszúra nyúlt egyéjszakás kalandját” színésztársával, Harrison Forddal. A hercegnő naplója ezekről az intimitásokról is beszámol, igazán egyedivé azonban az időutazás teszi: az idősebb Carrie Fisher találkozása a 19 évessel. A könyvben a hatvanéves színésznő emlékei a stábról, a forgatásról, a szerelemről, a sikerről vagy éppen a függőségekről...

3999 Ft 3199 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok