Budai Zsanett

2008-ban végzett a Közép-európai Egyetemen (CEU), a Nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok szakon szerzett külügyi szakértő képesítést. 2010-ig a Roma Oktatási Alap (REF) munkatársa volt, szakterülete a romák és nem romák között meglévő oktatásbeli különbségek csökkentése. Kisgyerekkora óta a konyhában sertepertél, kisfia érkezése óta pedig még gyakrabban főz. Fontosnak tartja, hogy egészséges és finom ételek kerüljenek az asztalra, úgy, hogy mindeközben a roma szokások és kultúra egy fontos szeletét is áthagyományozza. Budai Zsanettel közösen Romani Gastro címen vezet gasztroblogot. A fényképet Kövesdi Réka készítette.

Fontos, hogy egészséges, és finom ételek kerüljenek az asztalunkra, úgy, hogy mindeközben a szokásainkat, és a kultúránk egy fontos szeletét is ráhagyományozom.

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok