Tovább olvasom

Hyman, Mark

Viszlát, kilók! Helló, zsír! – Tartós fogyás és életerő titka

 

Fordította: Gyárfás Vera
Megjelenés éve: 2017
Terjedelem: 512 oldal

 

Méret: 136 x 206 mm
Kötés: kartonált
ISBN: 9789634331056

 

3 699 Ft2 959 Ft
Mennyiség

Itt az idő, hogy eloszlassuk a tévhiteket és megállítsuk a zsírfóbiát! Indul a zsírdiéta az egészségesebb életért és karcsúbb testért!

Dr. Mark Hyman amerikai orvos forradalmian új étrendjét hosszas tudományos kutatómunka alapján állította össze. Könyvében közérthetően mutatja be, hogy nem a zsírfogyasztástól hízunk el; sőt, minél több zsírt fogyasztunk, annál több zsírtól szabadulunk meg, és annál jobban érezük magunkat a bőrünkben.

A pegán diétaként ismertté vált étrend lényege, hogy a zöldségek és húsok mellett valóban hasznos zsírféléket fogyasztunk, mint például a tojás, az olajos magvak, az avokádó vagy az olívaolaj. Évtizedek óta rettegünk a zsíroktól, de ez a beidegződés teljesen indokolatlan. Dr. Hyman zsírdiéta programjának segítségével nemcsak csökken a súlyunk, és javul a közérzetünk, de olyan betegségeket is megelőzhetünk, mint a cukor- és szívbetegség, a demencia vagy a rák.

A könyvből gyakorlati útmutatást, bevásárlólistát, pompás recepteket és tanácsokat kapunk egy olyan fogyókúrához, mely egyszerre tesz jóllakottá és egészségesebbé.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Hyman, Mark

Dr. Mark Hyman amerikai orvos, nemzetközileg elismert előadó és tanácsadó, tízszeres #1 New York Times bestseller szerző. A Cleveland Clinic Center for Functional Medicine (Cleveland Klinika Funkcionális Orvosi Központja) igazgatója, az UltraWellness Központ alapító-orvosigazgatója, a Huffington Post szerkesztője. Orvos szakértőként dolgozott együtt Bill Clinton egykori amerikai elnökkel, valamint olyan televíziós műsorok rendszeres megszólalója, mint a Good morning America (Jó reggelt, Amerika) vagy a CNN műsorai. A fényképet Mark Leibowitz készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja