Tovább olvasom

Hyman, Mark

Vércukordiéta – Az egészségmegőrzés és a tartós fogyás módszere


starsBetöltés...

 

Fordította: Dövényi Mária Ibolya
Megjelenés dátuma: 2017-11-30

 

Méret: 136 x 206 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634331063
3 699 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Itt az idő, hogy eloszlassuk a vércukorszinttel kapcsolatos tévhiteket, és megállítsuk a föld lakosságának nagy részét fenyegető cukorbetegséget és elhízást!

A megfelelő vércukorszint az élethosszig tartó egészség egyik legfontosabb tényezője. Tévedés, hogy csak azoknak kell rá kiemelten odafigyelnie, akiknél már megállapították a cukorbetegséget – mert rengetegen nem is tudnak róla, hogy érintettek! Ez a lassan kialakuló, csendes járvány azonban megelőzhető és vissza is fordítható.

Dr. Mark Hyman, a Viszlát, kilók! Helló, zsír! című könyv orvos szerzője a probléma hátterében meghúzódó valódi okokat azonosítva, hosszas kutatómunka során egy olyan étrendet állított össze, melynek segítségével elkerülhetjük a cukorbetegséget. Ha a könyvben ismertetett hét alapvető tanácsot megfogadjuk, és a hathetes programot követjük, akkor nemcsak a vércukorszintünk normalizálódik, de szinte észrevétlenül lefogyunk, egyensúlyba kerül a homonháztartásunk, az anyagcserénk, kiürülnek a méreganyagok, és megelőzhetjük a szívbetegségeket, a demenciát és a rákot.

A könyv személyre szabott segítséget nyújt egészségügyi problémáink feltárásához és megoldásához, miközben gyakorlati útmutatást, bevásárlólistát, pompás recepteket és tanácsokat kapunk egy olyan étrendhez, melytől egyszerre válunk egészségesebbé, karcsúbbá és energikusabbá.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%

Hyman, Mark

Dr. Mark Hyman amerikai orvos, nemzetközileg elismert előadó és tanácsadó, tízszeres #1 New York Times bestseller szerző. A Cleveland Clinic Center for Functional Medicine (Cleveland Klinika Funkcionális Orvosi Központja) igazgatója, az UltraWellness Központ alapító-orvosigazgatója, a Huffington Post szerkesztője. Orvos szakértőként dolgozott együtt Bill Clinton egykori amerikai elnökkel, valamint olyan televíziós műsorok rendszeres megszólalója, mint a Good morning America (Jó reggelt, Amerika) vagy a CNN műsorai. A fényképet Mark Leibowitz készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja