Tovább olvasom

Kishimi, Ichiro , Koga, Fumitake

Vállald fel bátran önmagad – A japán sikerkönyv, amely megmutatja, hogyan lehetsz valóban szabad és boldog


starsBetöltés...

 

Fordította: Kovács Viktória
Megjelenés dátuma: 2020-07-16
Terjedelem: 276 oldal

 

Méret: 140 x 210 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789636040802
4 299 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Vállald fel bátran önmagad már több, mint 4,5 millió példányban eladott sikerkönyv, amely megmutatja, hogyan válhatunk azzá, akik valójában lenni szeretnénk.

A boldogság valóban csak rajtunk múlik? Vállald fel bátran önmagad egyszerű és egyenes választ ad erre a kérdésre: igen. A rendkívül olvasmányos és közérthető kötet egy filozófus és egy fiatalember megvilágosodást hozó, öt napon át tartó beszélgetésén kíséri végig az olvasót. Ez idő alatt megértjük, hogyan emelkedhetünk felül a múlt traumáin vagy mások elvárásain, és miként irányíthatjuk a saját életünket.

A Vállald fel bátran önmagad bölcsességeit olvasva világossá válik, miért fontos, hogy megbocsássunk magunknak, s hogy testi és szellemi értelemben is törődjünk magunkkal. A kötet által képviselt felszabadító erejű gondolkodásmód lehetővé teszi, hogy merjünk változni és figyelmen kívül hagyni a korlátokat, amelyeket magunk elé állítunk.

A milliók életét megváltoztató Vállald fel bátran önmagad című könyv sokkal több egyszerű önsegítő kötetnél: megvilágosító erejű gondolatai a pszichiáter Alfred Adler nézetein alapulnak, és amellett, hogy valóban könnyen érthetők és világosak, összetett és filozófiai mélységekkel rendelkező rendszert alkotnak, amely segít a boldogság megtalálásában.

„Bármi is történt eddig az életedben, nem számít, s egyáltalán nem kellene, hogy bármilyen hatással legyen arra, mostantól hogyan élsz. Itt és most te magad határozod meg az életed.”

Kishimi, Ichiro

Ichiro Kishimi 1956-ban született Kiotóban, és ott él ma is. Középiskolás kora óta filozófusnak készült. A klasszikus nyugati filozófiára, ezen belül pedig a platóni filozófiára szakosodott, emellett Adler pszichológiáját kutatja 1989 óta. Ebben a tárgyban előad és ír, valamint kórházi pszichiátriai páciensekkel foglalkozik minősített ifjúsági tanácsadóként és a Japán Adleriánus Pszichológusok Társasága szaktanácsadójaként. Alfred Adler válogatott írásainak, a magyarul Életismeret címen megjelent műnek a japán fordítója.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja