Tovább olvasom

Groff, Lauren

Vágy és végzet

 

Fordította: Borbély Judit Bernadett
Megjelenés éve: 2017
Terjedelem: 464 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: keménytáblás védőborítóval
ISBN: 9789633103104

 

3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

Lotto és Mathilde gyönyörűek, fiatalok, tehetségesek. Megismerkedésük után két héttel titokban házasodnak össze. Nem sokat várat magára Lotto dúsgazdag anyjának válasza, aki kitagadja a fiát. Az ifjú házasok kénytelenek egy New York-i szuterénben nyomorogni, ám barátaik támogatása és beteljesült szerelmük mégis boldoggá teszi őket.

Alig telik el egy évtized, Lotto már ünnepelt drámaíró, akinek karrierjét Mathilde nyíltan és titokban is segíti. Ahogy végigkísérjük közös életük több mint húsz évét, lassan feltárulnak kapcsolatuk rejtett dimenziói is: a félelmek, hazugságok, és a játszmák, amikkel életben tartják a  házasságot.

Groff regényében finoman, már-már pókhálószerűen szövődnek egybe két ember világának szálai, és fokozatosan ismerjük meg egy nem mindennapi kötelék valódi mozgatórugóit.

Kategória:
Kulcsszavak: ,

Léteznek szavakból, és léteznek csendekből szőtt valótlanságok, és Mathilde csak azzal hazudott Lottónak, amit nem mondott el neki.

Groff, Lauren

Lauren Groff 1978-ban született Copperstownban, jelenleg Floridában él férjével és két fiukkal. 2008 óta jelennek meg írásai, a Vágy és végzet a harmadik regénye, amelyet számos díjjal tüntettek ki, és mostanra harminc országban olvasható.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja