Tovább olvasom

Fforde, Katie

Tökéletes nyár

 

Fordította: Szabó Mihály
Megjelenés éve: 2017

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: kartonált
ISBN: 9789633107324

 

3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

A bábaként dolgozó Emily látszólag tökéletesen elégedett, szingliként élvezi a kötöttségektől mentes életet. Mégis változásra vágyik, ami kiragadná a hétköznapok egyhangúságából. Így amikor legjobb barátnője, Rebecca felajánlja, hogy töltse a nyarat a hajóján főszakácsként, kapva kap az alkalmon. Ám mielőtt igazán kiismerhetné magát a hajókonyhában, máris megszaporodnak a feladatai, mert Rebecca várandós, és Emilynek ráadásul még a féltékeny konyhai kisegítővel is meg kell küzdenie. Ott van továbbá Alasdair, a szívdöglesztő orvos, akit Emily mindenáron igyekszik nem észrevenni, hiszen ha beleszeret, új időszámítás kezdődik a számára. Vajon tényleg ez lesz élete legfelszabadultabb nyara?

A Francia kaland, a Tökéletes esküvő és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője ismét egy lélekemelő, romantikus és szórakoztató történettel bűvöli el olvasóit.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

Katie Fforde
Tökéletes esküvő

3999 Ft 3199 Ft 20%

Katie Fforde
Tökéletes esküvő

3999 Ft 3199 Ft 20%

Katie Fforde
Karácsonyi lakoma és más történetek

3999 Ft 3199 Ft 20%

Fforde, Katie

Katie Fforde bájos humorral megáldott író, aki hisz a szeretet és a barátság erejében, az újrakezdésben vagy a folytatásban, és abban, hogy ha odafigyelünk egymásra, tényleg megtörténhet a csoda… és akár még szerelembe is eshetünk. Ffordnak sokáig eszébe sem jutott, hogy írással foglalkozzon, közös vállalkozásban dolgozott a férjével vagy épp főállású anya volt. Mára viszont számos nemzetközi bestseller szerzője, aki elhozta újra az egyszerre lélekemelő és szórakoztató történetek divatját.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja