Tovább olvasom

Andahazi, Federico

Tiltott gyönyörök könyve


starsBetöltés...

 

Fordította: Mester Yvonne;Varju Kata
Megjelenés dátuma: 2014-06-10
Terjedelem: 310 oldal

 

Súly: 410 gramm
ISBN: 9789633102527
3 490 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

1455-ben, a németországi Mainz városában perbe fogják Johannes Gutenberget, és azzal vádolják, hogy apokrif könyveket hamisít és árul. Közben a Szent Kosár Apácarendben, amely nem más, mint egy luxusbordély a Rajna-parton, eluralkodik a rettegés. Több prostituáltat brutálisan meggyilkolnak. Vajon mi köze lehet a nyomtatás atyjának a bűntényekhez? Úgy tűnik, egy titokzatos dokumentumban, amelynek címe: Tiltott gyönyörök könyve, valamennyi kérdésre választ találunk. A tökéletesen rekonstruált középkori jeleneteken keresztül egy történelmi thriller félelmetes kulisszái közé csöppen az olvasó, ahol mesterien keveredik az intrika, a lappangó feszültség és az erotika.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Szerelmesek a Dunánál

starsBetöltés...
Budapest, 1944. A nácik elfoglalták a várost és zsidókra vadásznak. Hanna és Bora sok évvel fájdalmas válásuk után találkoznak újra: az arisztokrata festő és diplomata elrejti háza pincéjében a volt feleségét és annak férjét, azt a férfit, akivel Hanna annak idején megcsalta. Miközben Borát naponta meglátogatja egy náci tiszt, aki szeretné, hogy a kiváló művész fesse meg a portréját, a föld alatt bujkálók a testiségbe menekülnek. A szex az a kötelék, ami az életet jelenti a halál fenyegetésével szemben, aminek segítségével talán túl lehet élni a háború borzalmait. A Szerelmesek a Dunánál megejtő és szenvedélyes szerelmi történet, mely az első...

3499 Ft 2799 Ft

Andahazi, Federico

Federico Andahazi-Kasnya (Buenos Aires, 1963) pszichológiából diplomázott. Az anatómus (1997) című regényét több mint harminc nyelvre lefordították és sokmillió olvasót ejtett rabul világszerte. Kötetei a Libri Kiadónál: Tiltott gyönyörök kertje (2014), Szerelmesek a Dunánál (2016)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja