Tovább olvasom

Salev, Zeruja

Szerelmes élet


starsBetöltés...

 

Fordította: Adler Judith
Megjelenés dátuma: 2017-05-31
Terjedelem: 385 oldal

 

Súly: 516 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789633108932
3 499 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Jáárá a jeruzsálemi Templom pusztulásával kapcsolatos legendákból doktorál az egyetemen, munkáját azonban hanyagolni kezdi, amikor a sokkal idősebb Árié bűvkörébe kerül. A férfi apja barátja, Jáárá anyja pedig furcsa, ambivalens viszonyban van vele – mintha titok lappangana közös múltjukban.

Jáárá, aki már korábban kezdett elhidegülni férjétől, a jólelkű, de fantáziátlan és unalmas Jonitól, egyre szenvedélyesebb szerelmi viszonyba bonyolódik Áriéval, és ennek során olyan erotikus kalandokat él át, amilyenekről nem is álmodott. Bár taszítja férfi erőszakos személyisége, nem képes megszabadulni tőle. Mikor mégis megpróbálnák megmenteni kapcsolatukat Jonival, meghal Árié felesége. Jáárá átköltözik egy bőrönddel a férfi lakásába, ahol kezdetét veszi a hétnapos rituális gyász…

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Salev, Zeruja

Zeruja Salev 1959-ben született Izraelben, a Kinneret kibucban. Bibliatudományból szerzett egyetemi fokozatot, jelenleg kiadói szerkesztőként dolgozik. Eddig öt regénye jelent meg; több német és francia irodalmi díj kitüntetettje.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja