Tovább olvasom

Russell, Kate Elizabeth

Szép sötét Vanessám


starsBetöltés...

 

Fordította: Borbély Judit Bernadett
Megjelenés dátuma: 2021-02-22
Terjedelem: 456 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634335955
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

„Briliáns és lélegzetelállító” Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzője

A The New York Times, a USA Today, az Entertainment Weekly, a Marie Claire, az Elle, a Harper’s Bazaar, a Newsweek, a The Sunday Times és a The Guardian által lejobban várt könyv 2020-ban.

Az okos és ambiciózus, mindössze tizenöt éves Vanessa Wye viszonyba bonyolódik nála huszonhét évvel idősebb, karizmatikus irodalomtanárával, Jacob Strane-nel. Tizenhét évvel később egyre több, a hatalmával és a tekintélyével visszaélő férfi ellen indul eljárás, és váratlanul Strane-t is szexuális zaklatással vádolja meg egy volt tanítványa, aki Vanessához fordul segítségért.

Vanessa lehetetlen választással szembesül: hallgasson, hiszen hajdani kamasz énje önként vállalta ezt a kapcsolatot, vagy értékelje újra a múlt eseményeit?

Hogyan hagyhatná cserben az első szerelmét, aki alapvető hatást gyakorolt az egész életére? Lehetséges lenne, hogy a férfi, akit tinédzserként szeretett, egyszerűen csak manipulálta őt? De hogyan lehetne ő áldozat, ha semmire sem kényszerítették? Egyáltalán mi az igazság, és mi történt valójában az iskolában?

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Russell, Kate Elizabeth

Kate Elizabeth Russell 1984-ben született. Maine államban nőtt fel, az Indianai Egyetemen diplomázott, majd a Kansasi Egyetemen bölcsész doktori fokozatot szerzett. A Szép sötét Vanessám az első regénye.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja